Niedermüller: „Trianonnak is köszönhetően” a magyarok jobban élnek Romániában és Szlovákiában

2022. június 05. 11:16

Erzsébetváros DK-s polgármestere úgy véli, nem mindenkire terjed ki az „orbáni összetartozás”.

2022. június 05. 11:16
null

A Momentum politikusához, Fekete-Győr Andráshoz hasonlóan Erzsébetváros DK-s polgármestere is meglepő kijelentést tett a nemzeti összetartozás napján.

Míg Fekete-Győr „Sláva Ukrayíni!” felkiáltással ünnepelte Zelenszkij pártjának az ALDE-hoz való csatlakozását, addig Niedermüller „bezzegromániázva” méltatta a 102 évvel ezelőtti trianoni békeszerződést közösségi oldalán.

„A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra, akikre nem terjed ki az orbáni összetartozás”

„A nemzeti összetartozás napján gondoljunk azokra, akikre nem terjed ki az orbáni összetartozás: az alul fizetett pedagógusokra, az összeomlott egészségügyet a hátukon cipelő orvosokra és ápolókra, a megélhetési gondokkal küszködő szociális munkásokra, a kilátástalansággal küszködő közmunkásokra, azokra a fiatalokra, akik úgy hagyják maguk mögött Orbán Magyarországát, hogy hátra sem néznek, a csirkefarhátat sem megfizetni tudó idősekre, a társadalom perifériájára szorult honfitársainkra, és sorolhatnám” – kezdte bejegyzését a baloldali kerületvezető.

Majd azzal folytatta:

„Nekik megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye”

„Orbán, a hazugságokra épülő politika, az olcsó ostoba nacionalista demagógia, a mindent eluraló korrupció megmaradt nekünk, nekik pedig megmaradt a szabadság, a nyílt társadalom, az Európához való tartozás, a jobb élet, a jövő reménye” – zárta gondolatait Niedermüller Péter.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 358 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kékFogúHarald
2022. június 08. 14:30
A fehér heterók, keresztények, ráadásul MAGYAROK „rémisztő képződmények” . pont...
kivancsijani
2022. június 06. 18:02
Jó hogy van ez az ember. Jó, hogy van Gyurcsány, hogy van egy olimpiagyilkos Fekete Győr, jó hogy van 444, van Telex, hvg és 168 óra. Azért jó, mert segít józannak maradnom, és 4 évente behúzni a sohatöbbet baloldalra (Fidesz-KDNP) az ixet. Nélkülük talán válogatósabb és cizelláltabb lennék, de így nem, így nem remeg meg a kezem. Köszönöm Péter!
Jinx
2022. június 06. 15:37
Nieder alles
Stefi
2022. június 06. 12:34
Kísérje a becsületes magyarok megvetése, ezt az alávaló gerinctelen sunyi hazudozót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!