Tiltakozik a Munkáspárt a Horn Gyula utca ötlete ellen

2022. június 14. 16:33

A párt szerint a volt miniszterelnök több kárt okozott a magyar népnek, mint hasznot.

2022. június 14. 16:33
null

Közleményben tiltakozik a Fővárosi Önkormányzat rendelete ellen a Magyar Munkáspárt, amelynek értelmében sétányt, vagy utcát neveznének el Horn Gyula volt szocialista miniszterelnökről.

A Thürmer Gyula vezette párt úgy fogalmazott

„Horn 1989-90-ben aktív részt vállalt a Magyar Népköztársaság államrendjének megdöntésében, a szocializmus felszámolásában” – folytatták. A Munkáspárt közleményében arra is kitért, Horn Gyula 1994-98 között miniszterelnökként „a szó szoros értelmében kiárusította az országot”.

„Horn indította el a lejtőn az MSZP-t”

„Külföldi kézre adta a bankokat, a kiskereskedelmet. Eladta a külföldi tőkének azokat a cégeket, amelyek a magyar lakosságot árammal, gázzal, vízzel látták el” – írták.

A közleményben felrótták még azt is a volt kormányfőnek,  hogy „1994-től vezetésével az MSZP liberális erőkkel lépett szövetségre, és ő indította el ezzel a lejtőn ezzel az MSZP-t”.

Nyitóképen Horn Gyula, volt MSZP-s miniszterelnök. Fotó: MTI/Fotó: Kovács Attila

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gasztronauta
2022. június 16. 16:02
Zsákutca!
villogókékfog
2022. június 15. 09:35
Geriferi ez egy extra méretes Hadházy névjegykártya. Tessék szépen tövig nyelni.
Dezsőke
2022. június 14. 20:27
Horn gyakran mutatott kompromisszumkészséget, nem akadályozta a fejlődést, az átmenetet,- mégis most még nehezen feldolgozható: Horn Gyula utca, Gönc Árpád is necces volt.
Senki Alfonz
2022. június 14. 20:27
Thürmer Gyula az egyetlen jellemes, hiteles, a nézeteit nem változtató politikus! A munkásság, a valódi magyar nép érdekeit képviseli mindig. Abban fújnak rá, amikor a tőkések ellen harcol helyesen, mert itthon is sok az érdemtelen, esetleg érdemes nagytőkés, hatalmas vagyon felett uralkodó törtető, taposó, semmilyen kultúrával nem rendelkező újgazdag! Valójában nem a munkáspárt, hanem egy valódi, tisztességes szociáldemokrata párt hiányzik. De azt már minden oldal segítségével szétverték a gengszterváltás után!!!! Még a börtöntöltelék ügyvéd Ruttner György is hófehér lelkű volt közöttük!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!