Nem az ALDI Magyarország tett közzé „Kérlek, ne legyen gyerek!” címmel videót

2022. május 13. 11:56

A hirdetést az ALDI Nord tette közzé. A két vállalat nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik.

2022. május 13. 11:56

Mint arra korábban Pihál Tamás, valamint Bayer Zsolt is reagált, „Kérlek, ne legyen gyerek!” címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata. Az említett cikkekkel kapcsolatban szükséges leszögezni, hogy az ominózus reklámfilmet nem a magyarországi ALDI vagy annak ALDI Süd nevű németországi anyavállalata készítette, hanem az ALDI Nord. 

Ez az ALDI, nem az az ALDI

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd.

Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik.

Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására.

Az aldi.hu honlap aldi international menüpontjából is elérhető tény, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. logója az alábbi, amely az ALDI Süd vállalatcsoport logóját fedi és kifejezetten nem azonos az ALDI Nord szintén lentebb muatott logójával.

A szövegben szereplő hirdetést az ALDI Nord tette közzé,

míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd ábrás védjegye alapulvételével készült védjegyet használ. 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Armageddon
2022. május 13. 21:42
A sültparaszt f idióták meg benyalták!
patópál
2022. május 13. 15:30
Aldi nord = rossz zsaru, Aldi süd = jó zsaru, holott a pénzt ugyanaz a tulajdonosi kör zsebeli be. Én azóta csak a Lidl-nél vásárolok, az Albrecht családnál meg majd megtanulják, hogy a szatócsnak politikai témákban kuss a neve.
dave
2022. május 13. 14:37
De a bevétel ugyanabba a zsebbe megy. Múltkor az asszony be akart fordulni valami apróságért, amúgy nem nagyon járunk oda. Rá szóltam, hogy ide be ne menjünk és csak annyit válaszolt:- " ja tényleg" -Imádom
Thorin
2022. május 13. 14:35
legalább érzik, hogy fájhat nekik, nem tudom, hogy melyik a jobb, ám legalább vicces és szórakoztató.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!