Kellemes kihalást kíván nekünk az Aldi

2022. április 29. 22:23

Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata.

2022. április 29. 22:23
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Kérlek, ne legyen gyerek! – e címmel tett közzé videót az Aldi németországi anyavállalata. Ebben egy fülbevalós, lakkozott körmű, Theo nevű fiú (?) beszélget a 28 éves, müncheni Idával. Theo azt mondja: »Szerintem a gyerekvállalás szívás.« (Nyilván tapasztalatból beszél a Theo, hiszen arrafelé már ő is lehetne terhes, ha akarna. De nem akar.) Ida pedig rátromfol: ő bizony sosem akar anya lenni. Öklendezve magyarázza: a terhesség gondolata számára »teljesen hátborzongató«, s A bolygó neve: Halált juttatja eszébe. Ott esik meg, hogy egy idegen lény él és táplálkozik egy nő testéből – magyarázza éles elméjű Ida, aki ezek szerint saját magzati létét is teljesen hátborzongatónak tartja. Majd példaként hozzáteszi: az abortusz hívei is gyakran parazitaként hivatkoznak a meg nem született gyermekekre.

Mindezt röhögcsélve, vidáman beszéli meg Theo és Ida Németországból. Nagyokat bólogatnak és nevetgélnek. Hehe meg haha. Ne legyen gyermek! Minek? Rémisztő képződmények. Közben vegán tofut rotyogtatnak a rezsón, végül pedig elszopogatnak egy jégkrémet. Egyedül a szójalattét hiányoltam a videóból.

Csodás reklám! Az üzenetét röviden így lehetne összefoglalni: vásároljon ön is az Aldiban, aztán meg haljon ki a kedves családjával, nemzetével együtt! Nem mintha Németország, a teljes Nyugat s velük együtt mi, magyarok nem ezt csinálnánk évtizedek óta. A jóléttől teljesen elhülyülve éppen eltűnünk a Föld színéről.”

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására.

Borítókép: Képernyőfotó a reklámból

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 211 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2022. május 02. 21:37
De konkurencia sem.
Reszelő Aladár
2022. május 01. 07:44
De mi nem fogunk kihalni. Akik így gondolják nálunk, ők most rendes kisebbségbe kerültek a belváros belvárosában.
Robert69
2022. május 01. 07:10
Öngyilkosságra való felbújtás vagy az emberiség ellen elkövetett bűnre való felbújtás címén nem lehetne az ALDI- t feljelenteni?
fresh.mandi.acc
2022. május 01. 06:03
Mindenevő vagyok, de az ilyen random kiszólások arra, ki mit eszik meg iszik... hát érdekesek. 4chan-en lógó amcsi tinik idióta mémjeit ennyire erőszakosan tuszkolni... hát érdekes. A ne legyen gyereked sz:rsággal nem is lehet egyetérteni, de a cikk írójának így is sikerül minden nem empátiahiányos vagy pszichopata embert elidegenítenie. Mondjuk valószínűleg nem tartoznak a célközönségébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!