Megszorítások a baloldali vezetésű Újbudán

2022. április 20. 12:39

A baloldali vezetésű Újbudán 9% -al emelik az önkormányzati lakások díját.

2022. április 20. 12:39
null

Molnár László, a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselője közösségi oldalán arról számolt be, hogy a baloldali vezetésű Újbudán 9 % -al emelik az önkormányzati lakások díját.

Molnár László elmondta, hogy „a mai napon Újbuda Képviselő-testületén a DK-s alpolgármester javaslatára az önkormányzati lakások bérleti díját 9 %-al emelték.

majd egy hét múlva gond nélkül megemeleik a lakbért 9 %-al”.

„Ilyen mértékű, drasztikus áremelés évtizedek óta nem volt Újbudán. Mindezt »köszönhetjük« a jelenlegi városvezetésnek.” – tette hozzá a politikus.

Nyitókép: Facebook

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salexa
2022. április 21. 07:53
Hajrá Ujbuda. 2 éve elköltöztem, mert tönkreteszik, ellopnak mindent. Kellett nektek a moslék koalició, hát élvezzétek, és szavazzátok meg ezután is. Érdemes. Ha ez kell nektek.
mo ching
2022. április 20. 18:23
Csodálom, hogy vannak még önkormányzati lakások, és nem privatizálták őket! Sőt, ha már itt tartunk, csodálom, hogy van még önkormányzati épület!
khomeini
2022. április 20. 14:33
Mondjuk az sem ártana, ha az Önkormányzat a tulajdonában álló lakások után befizetné a társasházaknak a közös költség tartozást. Abban a házban, ahol mi lakunk, vannak önkormányzati lakások, és jelenleg közel kétmillió forint közös költség tartozás utánuk. Mert ez így elég erkölcstelen dolog.
Előre
2022. április 20. 14:13
Újbuda! Megszívtad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!