A baloldalnak is lesz államfőjelöltje

2022. február 03. 14:12

Még nem döntötték el, hogy ki lesz az.

2022. február 03. 14:12
null

Márki-Zay Péter, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje az RTL Híradónak adott interjújában beszélt arról, hogy az ellenzéknek is lesz államfőjelöltje. Márki-Zay Péter elárulta: több név is felmerült, a pártok azonban még nem állapodtak meg egy konszenzusos jelöltben. Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje arra a kérdésre sem tudott válaszolni, hogy mikor kerülhet pont a belső viták végére. 

Lehet, hogy holnap, lehet, hogy egy hét múlva”

– nyilatkozta az RTL-nek. 

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje azonban azt is kijelentette, ő azt sem bánná, ha végül nem jelölnének senkit a posztra, mert az ellenzék közös programjában az szerepel, hogy a köztársasági elnököt közvetlenül az embereknek, nem pedig az Országgyűlésnek kellene megválasztania. 

Orbán Viktor a tavalyi év utolsó Kormányinfóján jelentette be, hogy Novák Katalint jelöli a Fidesz-frakció köztársasági elnöknek. A Novák Katalinnal készített interjúnkat ide kattintva olvashatja el. 

, hogy Novák Katalint jelöli a Fidesz-frakció köztársasági elnöknek. A Novák Katalinnal készített interjúnkat olvashatja el. 

Nyitókép: Ficsor Márton

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. február 03. 20:05
Nő lesz az! Az ATV-n már volt róla szó, azt hiszem ott ment a sorozat. Columbo felesége?
Phm045
2022. február 03. 19:50
Kelemen Anna, vagy Csillina
sosringli-babbal
2022. február 03. 19:12
A helyükben én sem tudnám eldönteni.
counter-revolution
2022. február 03. 18:40
Vágó Weiss Pista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!