Bálint Ferenc humorista felajánlotta saját Karinthy-gyűrűjét Galla Miklósnak

2021. december 10. 14:54

„Máskor nem Orbán Viktortól kell kérni a gyűrűt, hanem tőlem” – üzente neki.

2021. december 10. 14:54
null

Tovább gyűrűzik Galla Miklós Karinthy-gyűrű-kálváriája. Miután a gyűrűt Laár Andrásnak ítélték, a L'art pour l'art Társulat alapítója közösségi oldalán vetette fel Gallának, hogy hordják felváltva a gyűrűt. Galla Miklós erre válaszul azt írta:

A gyűrűt végleg add nekem”.

Galla azzal magyarázta ezt, hogy „öt hónapig hitegették azzal, hogy megkapja”, nyáron azonban arról tájékoztatták, hogy „közelmúltbéli tevékenysége nem egyeztethető össze a közmédia, valamint a Karinthy-gyűrű-díj értékrendjével, szellemiségével”.

Péntek délután aztán Bálint Ferenc humorista, a Szomszédnéni Produkciós Iroda tagja is megszólalt az ügyben, aki egy nyilvános Facebook-bejegyzésben üzente meg Galla Miklósnak: hogyha annyira kell neki a Karinthy-gyűrű, ő neki adja a sajátját.

„Én a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat tagjaként, Tóth Szabolcs kollégámmal, 2014-ben kaptam Karinthy-gyűrűt. A Monty Python mellett, mondhatni a ti L’art pour L’art-os munkásságotok is hozzájárult ahhoz, hogy humorista lettem, és úgy vélem, hogy ez a mostani adok-kapok méltatlan hozzátok. Ezért döntöttem úgy, hogy felajánlom a saját Karinthy-gyűrűmet Miklósnak. (Komolyan!) Én úgy sem hordom, meg aztán vicces lenne, ha nem csak a Magyar Rádió osztogatna Karinthy-gyűrűket, hanem én is.

Ui.: Ja, és Miklós! Máskor nem Orbán Viktortól kell kérni a gyűrűt, hanem tőlem”

– írta.

Nyitókép: Facebook

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. december 11. 22:29
https://youtu.be/T8eqaz2bG_E?t=3531
filopatl
2021. december 11. 13:06
szomszédom nemsoká disznót öl, ha gm ígéri, soha többé nem veszi szájára Karinthy nevét, elintézem számára a coca ánuszgyűrűjét, becs szó! és oda húzza ahová akarja, akár megeheti
Ati Papa
2021. december 11. 11:56
Ezek a "humoristák" egyre- másra ajánlgatják fel gyűrűiket Gallának . Azt hiszem jellemileg semmivel nem különbek nála és megalázzák a gyűrű szellemiségét. Ha azonnal visszavonnák tőlük a pénzdíjjal együtt, a későbbiek megfontolnák az ilyen ötleteket.
Létezem
2021. december 11. 11:33
A "Monty Pyton összes" fordtójának "picit" hamarabb illett volna odaítélni ezt a gyűrűt, mint a "Szomszéd Néni Produkciós Irodának". Ha ez megtörtént volna, nem zajlana most ez a cirkusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!