Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyik támasza, Raskó György

2021. november 15. 16:47

Lőrinc gazdának annyira nem kell tartania egy esetleges kormányváltástól.

2021. november 15. 16:47
null
Schiffer András
Schiffer András

„Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt egyik támasza, Raskó György (l. még: termelőüzemek privatizációja, szövetkezetek szétverése az Antall-kormány idején) így ünnepli a NER birtokpolitikáját: »Legalább 2000-2500 olyan családi gazdaság működik, amelyben a vagyonérték, a földdel együtt meghaladja az egy milliárd forintot. Birtokaik mérete jellemzően több mint 100 hektár, és ez messze magasabb annál, ami Nyugat-Európában jellemző, akár francia, német, osztrák, olasz példákat nézünk. Ez lehetővé teszi a hatékony, nagybani növénytermelést, a hozamokat illetően a nyugat-európai színvonalat. Most ugyanez történik az állattenyésztésben. Szisztematikus birtok- és termelés koncentráció folyik Magyarországon, a folyamat gyorsaságát illetően a kelet európai országok között magasan az elsők vagyunk.« Ezek szerint Lőrinc gazdának és a többi földrabló latifundium-tulajdonosnak annyira nem kell tartaniuk egy esetleges kormányváltástól. Végülis csak légtér-zárat ígértek: az a traktorokat nem érinti.”

Fotó: ATV

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2021. november 16. 10:36
Mi van zöldbolsi az fáj hogy a fajtád már nincs hatalmon?! Nem is lessz soha, féreg!
DonCiccio
2021. november 16. 08:16
Csak előkerülnek apránként a ,,rendszerváltás" bitangjai akik gyorsan fölvették a piros-fehér-zöld mezt egy másik fölé Chikán, Bod Péter Ákos, Ángyán, Gémesi, Mellár, Pálinkás, .....stb most meg ez a Raskó
Galerida
2021. november 16. 08:15
Raskónak elévülhetetlen érdemei vannak a hazai növényolaj ipar felszámolásában. Aztán az eltűnt extrahált napraforgódara helyett ő kezdte a génpiszkált szójadarát behozni.. Nem fognék vele kezet....
tevevanegypupu
2021. november 16. 08:11
Ja..hát inkább beszéljünk az lmp-ről és Szél Bernadettről meg Hadházy Ákosról -Márki-Zay unokatestvére - akiket Schiffer szabadított az országra ..és akik naponta rengeteg kárt okoznak..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!