Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Momentum: Megtámadtuk a Fidesz homofób népszavazását!

2021. augusztus 16. 17:50

A párt közösségioldalán jelentette be, hogy a Kúriánál támadták meg a Fidesz népszavazási kérdéseit.

2021. augusztus 16. 17:50
null

A Momentum hivatalos Facebook-oldalán azt írja, hogy „amikor Orbán Viktor bejelentette a homofób és gyűlöletkeltő népszavazási kezdeményezését, a Momentum már akkor kiállt amellett, hogy ezek a kérdések sem jogilag, sem emberileg nem állják meg a helyüket.”

Kiemelik, hogy igazságügyi szakpolitikusuk korábbi nyilatkozatának megfelelően a Kúriánál támadták meg a népszavazási kérdéseket. Indoklásként öt fő szempontot emeltek ki, ezekben többek között hangsúlyozzák, hogy a népszavazás kérdései értelmetlenek, „mert nem döntésre hívnak fel”, ezen kívül alkotmányellenesek, ellentétesek a gyermekek alapjogaival, illetve az EU-s joggal is.

„A Momentum Magyarországán nincs helye a gyűlöletnek, mert Magyarország mindenkié!” – zárja közleményét a párt. 

Nyitókép: a Momentum Facebook-oldala

 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pista6
2021. augusztus 17. 11:08
Fegyőr tahó! Egy kis magyarázatot leszel szives mellékelni hogy miért is homofób, gyűlöletkeltő és alkotmányellenes?
Royce2.0
2021. augusztus 17. 06:37
Ha jól értem, elősegíteni óhajtják, hogy még hosszabban tematizálhasson a kormány. Így valóban átcsúszhat '21 februárra a referendum. Beh jó is lesz, ha hat héttel az Ogy. választások előtt bojkottra buzdítanak majd :))) Egységsugarú potenciális O1G szavazó majd jól elbojkottál mindent. Sőt, ha sikerül még egy kis lassítást beépíteni (a folyamatosan folyamatban lévő folyamatokba), majd egy napon lesz a kettő. Csudijó bojkott lesz :DDD
Biivisz
2021. augusztus 17. 02:08
"Magyarország mindenkié!” Na abban az országban nem szeretnék én élni - bárhol is legyen a világon - amely "mindenkié". Tehát, nem! Minden ország az állampolgáraié, azaz Magyarország a magyaroké. Lehet, hogy nem vettétek észre, de az idézett mondatotok fölér egy kamingauttal. (Ami már - persze, mint a buzik esetében is - nyilvánvaló volt mindenki számára.) Mostantól papírotok van arról, hogy Dzsordzsibá' ópenszoszájtijét szolgáljátok. I
APA152
2021. augusztus 16. 21:06
Tisztelt Fidesz szavazó társaim ! El kell,hogy mondjam,kapunk mi normális emberek hideget-meleget ezektől a moslékoktól.De ha jól megfigyelitek,akkor ez egy összehangolt szerepjáték. Mert itt van ez a mocskos állat,és többi kretén, (ugye nem kell felsorolnom ? ) akik mindennap akarattal felhergelik a normális embereket. És ha a magyarok többsége,kiakad ezen,és elküldi őket melegebb éghajlatra,akkor jön a másik,még mocskosabb "szakértő", és kimásolja a durvább hozzászólásokat, majd panaszkodik ugyan csak itt a Mandin,hogy itt O.V Magyarországán egy náci,fajgyűlölő diktatúra van,mert nézzék csak miket írnak !Persze a panaszkodó azt "elfelejti" mondani,hogy a szemkilövető és társai a legitim kormányt börtönnel ,lámpavassal,stb. fenyegeti. És ebben a "nagy diktatúrában",ezt megtehetik mindenféle következmények nélkül. Azt sem fogják fel,hogy ezzel minden jóérzésű embert eltaszítanak maguk mellől. De nem is érdekli őket,mert nekik ez csak egy felforgató cselekmény,aminek a vége az,hogy a választásokon esélyük sem lesz győzni. Ezek már nem is arra játszanak. A céljuk az,hogy minél több kárt okozzanak,addig míg még lehet. Már a megjelenésük is tenyérbe mászó,de ha ehhez még hozzáadjuk azt a sok ellentmondásos baromságot amit napi szinten elbüfögnek,hát azt kell mondjam, ők provokálják ki mindazt amit kapnak,és megérdemelnek. De én még mindig azt mondom :Éljen Orbán Viktor,éljen a Fidesz ! És éljenek ezek a férgek is,hogy láthassák,a józan többség nem az ők oldalukon van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!