Még a Fővárosi Önkormányzat tesztjei alapján is bizonyítottan védett a kínai vakcinával oltott 60 év felettiek több mint háromnegyede

2021. július 13. 17:20

A kínai oltás az esetek 79,4 százalékában hatásos, a leghatékonyabbnak a Szputnyik bizonyult.

2021. július 13. 17:20
null

Mint arról mi is beszámoltunk, a fővárosi önkormányzat július 5. és 9. között ezer, antitestszint mérésére alkalmas teszt elvégzését biztosítja 60 év feletti budapestieknek. A regisztráció megnyitása után pár óra alatt beteltek a helyek a Városháza parkba szervezett tesztelésre.

A Fővárosi Önkormányzat most közzétette az antitestvizsgálat első eredményeit, mint írják, az 1798 vizsgálatból 1760 esetben értékelhető ki részletesen az eredmény.

Forrás: Fővárosi Önkormányzat
Forrás: Fővárosi Önkormányzat

Az ábra alapján még a fővárosi mérés is bebizonyította, hogy védett a kínai vakcinával oltott 60 év felettiek több mint háromnegyede. Az antitestvizsgálat eredményei egybecsengenek a szakemberek korábbi megszólalásaival. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora korábban úgy fogalmazott a kínai vakcinával kapcsolatosan, „minden oltás sokkal erősebb immunválaszt vált ki, mint maga a megbetegedés”, Müller Cecília, az országos tiszti főorvos pedig azt mondta: a kínai Sinopharm vakcinájának előnye, hogy jelentős, erőteljes immunválaszt vált ki.

Nyitókép: Facebook

Összesen 410 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. július 14. 10:11
Ha nem lennének védettek, tömegesen kellett volna már megbetegedniük. Ez az igazi teszt, nem az antitestvizsgálatos baromság. 100%-uk védett. Háremnegyede kimutathatóan védett.
Csaxólok
2021. július 14. 09:51
Vergődik szerencsétlen. A marionettbábnak ki lett adva az újabb feladat. Eddig nem csinált semmit saját akaratából a facebookozáson kívül, vagy elbaszott mindent, amihez hozzányúlt. Ezen kívül kiderült minden hazugsága. El kell terelni a figyelmet minderről. Bassza a csőrét a mögötte álló hatalomnak az is, hogy a kormány oltási programja illetve a gazdaság újraindítása is sikeres. Ráadásul tetézi mindezt a sikeresen lebonyolított foci EB. :) :) :)
Mócsing
2021. július 14. 08:39
Megint Siker! Ezaz! Vajon Orbán védett-e ?
Dr. Koós Alajos
2021. július 14. 08:05
Az antitest-vizsgálatok nem alkalmasak az immunizáltság szintjének megállapítására, ahogyan azt az USA illetékes hatósága közli. https://www.fda.gov/medical-devices/safety-communications/antibody-testing-not-currently-recommended-assess-immunity-after-covid-19-vaccination-fda-safety At this time, do not interpret the results of qualitative, semi-quantitative, or quantitative SARS-CoV-2 antibody tests as an indication of a specific level of immunity or protection from SARS-CoV-2 infection after the person has received a COVID-19 vaccination.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!