Tóth Csaba pártja minden vezetőjét beráncigálta már a Zugló tévébe

2021. április 23. 15:06

Az MSZP-s politikusok arról próbálják meggyőzni a 14. kerületieket, hogy Tóth sokkal jobb lesz nekik, mint Hadházy.

2021. április 23. 15:06
null

Miközben Hadházy Ákos a Medián által nyilvánosságra hozott – és számára kedvező – közvélemény-kutatási adatokkal kampányol a zuglói előválasztásra, addig a legnagyobb ellenfele, a szocialista Tóth Csaba pártja nagyágyúit veti be. A jelenleg is MSZP-s parlamenti képviselő Facebook-oldaláról kiderül, hogy az elmúlt hetekben a társelnökök, Tóth Bertalan, Kunhalmi Ágnes, a választmány elnöke, Hiller István, az egyik frakcióvezető-helyettes, Harangozó Tamás is elzarándokolt a Zugló tévébe, hogy amellett érveljenek, miért lenne jó az a 14. kerületieknek, ha Tóth nyerne az előválasztáson, s szállhatna ringbe jövőre a fideszes riválisával szemben.

Legutóbb Horváth Csaba polgármester beszélt arról, hogy mennyire fontos lenne, ha olyan ember lenne az országgyűlési képviselő, aki a helyi ügyekben is nagyon aktív szerepet vállal, és jól együtt tud működni az önkormányzat vezetésével.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2021. április 23. 22:13
Egymást múlják alá Hadházyval.
Mr. Tommy Lee
2021. április 23. 17:44
Mernének nem bemenni...az ásó haragja másnap eléri őket!
Falfirka
2021. április 23. 17:11
hajrá tóthcsaba! ásd el az idióta, kaméleon szarházit!
nempolitizálok
2021. április 23. 16:49
Chuck Norris ott is Gyurcsánynéra tudna szavazni libernyákok, csak nem akar, mert nem libernyák.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!