Hadházy örül, hogy Zuglóban népszerűbb az MSZP-s Tóth Csabánál

2021. április 23. 11:59

A Momentum színeiben induló politikus azt üzeni, hogy ne féljenek a vitáktól.

2021. április 23. 11:59
null

Hadházy Ákos Facebook-posztjában számol be arról, hogy a Medián felmérése alapján Zuglóban népszerűbb, mint az előválasztáson leendő ellenfele az MSZP-s Tóth Csaba. A Momentum színeiben induló politikus szerint egy felmérés nem a világ, sok munka vár még rájuk, de jólesik számára a bizalom.

Majd üzen ellenfeleinek, hogy vannak néhányan, akik vitát látnak ott, ahol egyetértést szeretnének látni. „Pedig a vita jó és hasznos, nem kell félni tőle!” – fogalmaz, hiszen az előválasztás „az az eszköz, amivel az ellenzéknek módja van kiválasztani minden körzetben a legjobb jelölteket, hogy aztán ő induljon a Fidesz ellen”.

Hadházy állítja, háttéralkuk helyett így dönthetnek az emberek, ők találhatják meg mindenhol a legjobb jelölteket.

 

Fotó: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza előtt tartott demonstráción 2020. október 23-án. MTI/Mónus Márton

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2021. április 26. 19:00
Varangyszépségverseny.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 23. 23:19
Ákoska! Ez nem rólad állít ki bizonyítványt, hanem a megkérdezettekről. Személy szerint ott is maradhatsz, csak ne hagyd el a kerületet!
Az ajtónak támaszkodni tilos
2021. április 23. 19:12
Innen szép a bukás.
borsika
2021. április 23. 18:14
Hogy miért pont zugló? Nos, ha van zugivó, akkor lennie kell zugmarhának is a zugló mellé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!