A kínai és orosz vakcinák kapcsán ígér leleplezést az ördög ügyvédje

2021. április 02. 13:03

Százmillió forintot kínál annak, aki segít neki bizonyítékokkal lebuktatni Szijjártó Pétert, Rogán Antalt vagy más „fideszes nagykutyát”.

2021. április 02. 13:03
null

Újra jelentkezett Az ördög ügyvédje. Facebook-oldalán azt írja, az „ügyészséget és a Fidesz-csicska Polt Pétert jobban érdekli, ki az ördög ügyvédje, mintsem hogy a fideszes tolvajok után nyomozzanak. Még a svájci hatóságokat is megkeresték miattam”. Kijelenti, hogy bár kitartóan kutatnak utána, ő nem bujkál, sőt ott állt az elmúlt időszak több botrányának kirobbantása mögött. Azt írja, van, amikor az ölükbe hullik egy nem várt rendőrségi rajtaütés, lásd Szájer a melegorgián és az ereszen csúszva. De arra utal, hogy ne a szerencsén vagy a külföldi titkosszolgálatokon múljon a „fideszes gazemberek” lebukása.

Leírja, hogy az elmúlt évben összegyűjtött 100 millió forintot, ezt az kapja meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt.

fogalmaz, és megnyugtat mindenkit, hogy a hozzáforduló titkát még az élete árán is megvédi.

Az ördög ügyvédje vár továbbá minden olyan információit is, ami „korrupció, visszaélés feltárását segíti, így például az OGYÉI becsületes munkatársaitól az orosz és kínai vakcinákra vonatkozó valódi értékelő jelentéseket. Nyilvánosságra hozom, hogy külsősök készítették őket. A vakcinák beszerzésére adott pénz útja is tartogat számos meglepetést” – állítja.

S kijelenti, hogy kormányváltás esetén azt is el fogja tudni intézni, hogy „amennyiben a fideszes gazembereket lebuktató személy tettestárs vagy bűnsegéd volt, büntetlenséget kap.

Azt már a Mandiner teszi hozzá, hogy ezzel párhuzamosan egyébként a DK még mindig futtatja a kínai és orosz vakcina elleni petíciót.

Fotónk illusztráció: A krampuszfelvonulás egyik résztvevője égő fáklyákkal a szarván az ausztriai Reutte városban 2018. december 1-jén. A Mikulás segítőjeként ismert, ördög formájú alak a hagyomány szerint virgáccsal fenyegeti a gyerekeket, a rendetleneket megbünteti.MTI/EPA/Daniel Kopatsch

Összesen 313 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ohel
2021. április 04. 20:44
Már az elnevezés is sántít. Az ördögnek nincs ügyvédje, csak szolgái. Innentől meg tudjuk mi a recept, mindent szétdobálni, összezavarni, hazudni, hazudni....
kRoKoDiLaGyú
2021. április 03. 08:14
Akárhonnan nézzük, ez bizony vérdíj! Tiszta vadnyugat. MOST WANTED! DEAD OR ALIVE!
retsag
2021. április 02. 20:59
Van amúgy nemzetbiztonsági szolgálat minálunk? És ha igen, mi a turbórudit csinálnak?
rókabácsi
2021. április 02. 19:24
nem a szegényeknek! netalán betegeknek műtétre váró gyerekre kéne költeni!? ekkora barmot még ördögnek is nehéz nevezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!