Két és fél év letöltendőt kaphat Berki Krisztián

2021. március 18. 19:54

Amennyiben elfogadja az ügyészség ajánlatát.

2021. március 18. 19:54
null

Rács mögé küldené a Fővárosi Ügyészség Berki Krisztiánt a Ferencváros Labdarúgó Zrt. volt vezérigazgatóját és médiaszemélyiséget. A futbalceleb sokak életét és biztonságát veszélyeztette, amikor büntetőfékezett egy menetrend szerint közlekedő autóbusz előtt.

Az ügyészség – amennyiben beismeri bűnösségét – mindössze két és fél év letöltendőt kérne Berki Krisztiánra.

„Berki Krisztián ellen az ügyészség közúti veszélyeztetés bűntette, valamint jelentős, illetve nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatti emelt vádat, és ha bűnösnek találják, akár hét és fél év letöltendő börtönbüntetést is kaphat” – írta meg a Blikk. 

Berki a Pünkösdfürdő utcában haladt a luxusautójával akkor, amikor történt az eset. Amint azt korábban megírtuk büntetőfékezés miatt letöltendő börtönt kértek Berki Krisztiánra. Az esetről készült videót Magyarország Ügyészsége osztotta meg Facebook oldalán.

„Nem értem, hogy ez a baleset miért került újra napvilágra, túlzásnak tartom az indítványt is” – fogalmazott a Borsnak. „Ez közúti baleset volt, amiben azért engem – akinek 84 ezer eurós kára keletkezett – akarnak hibásnak kihozni, mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt, bevádolnak” – mondta az esetről a bulvárlapnak.

Fotó: YouTube

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2021. március 21. 08:50
Furán néz ki a pali, olyan, mint egy drogos félvér.
merkur
2021. március 19. 19:21
Előre mondom, nem szeretem ezt a herevasalót. Undormány ez a büntetőfékezés is, szívjon a proli ha busszal megy ... De A videót megnézve a buszsofőr gyengén fékezett, ha fékezett. A 2 és fél év szabadságvesztés meg túl sok. Ennyit az ittasan, halálos áldozatot maguk után hagyó gázolók kapnak. (javítsatok ki ha tévednék)
Komáromi Zsolt
2021. március 19. 16:36
Gyakran előfordul, h a buszvezetők indexelnek a megálló felé, lassítanak is, mint aki tényleg beáll a megállóba, aztán mégsem áll be, hanem gyorsítani kezd. Aki pedig megkezdte a kerülését, vagy előzését, -szabályos módon persze- az meg csak azt látja, h nem tudja befejezni az előzést, és kis híjján frontálisan ütközik a szembe jövővel. Szóval a buszsofőrök szálljanak megukba! Berkivel is valószínűleg ezt csinálták! A buszost kéne megbüntetni, de legalább is mindkettőt! Mondom ezt úgy, h nem csípem a celebeket....
sorostalanság
2021. március 19. 11:56
Csak már látnám...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!