Feljelentették Hadházyt és az ellenzéki pártelnököket az ügyészségen

2020. október 12. 17:26

Tényi István a mentelmi joggal érintett személyek ügyében is eljáró Központi Nyomozó Főügyészséghez (KNYF) fordult.

2020. október 12. 17:26
null

Mint arról korábban írtunk, Hadházy tudott Bíró László céges ügyeiről, de csak az ellenzéki pártvezetőknek szólt róla. Lapunk felkereste a politikust, hogy megkérdezzük: szerinte milyen bűncselekmény gyanúját veti fel Bíró ügye, és hogy miért nem fordult a nyomozó hatósághoz. A képviselő válaszait ide kattintva olvashatja.

Feljelentették Hadházyt és az ellenzéki pártelnököket

Közben azonban feljelentették Hadházyt és az ellenzéki pártelnököket – írta meg hétfő délután a Pesti Srácok. A portál értesülései szerint „Tényi István a mentelmi joggal érintett személyek ügyében is eljáró Központi Nyomozó Főügyészséghez (KNYF) fordult és korrupciós bűncselekmény feljelentésének elmulasztása bűntett gyanúja miatt feljelentést tett, kérve az ügy kivizsgálását”.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2020. október 14. 16:58
Ha Hadházynak bűncselekményről volt tudomása és elhallgatta akkor bűnrészes.
comname
2020. október 13. 12:35
Érdekes, hogy ebből rögtön lett ügy, azonban az összes Hadházy által feltárt ügyből max 1 %-ból lett bármi is, inkább annyiból se.
Jason Bourne
2020. október 13. 10:10
Ez a Hadházy magát buktatta le? Igazi géniusz a csávó!
kisnyugdijas
2020. október 13. 09:53
ez a lúzer majd járkálhat lyukas zoknival a cellájában - na az egy kurva erős kép lesz ! :-) Ott rázhatja majd a rácsot, mint az MTVA székházban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!