És Magyarország zászlaja?

2020. augusztus 17. 20:44

Szimbólum lenne, hogy a VII. kerületi polgármester által megosztott képen már csak az Európai Unió, valamint az LMBTQ jelképe szerepel?

2020. augusztus 17. 20:44
null

Mint arról korábban írtunk, szivárványos zászló leng a Karácsony Gergely vezette városházán, ugyanis a főpolgármester kitűzte az LMBTQ közösség jelképét. A IX. kerületi városházáról azonban a Fradi-szurkolók leszedték az LMBTQ-zászlót, így a jelkép ott nem maradhatott.

„Van másik”

A kerület épületéről azonban a Ferencvárosi Torna Club jelképének is mennie kellett, a club alapítási dátumát (1899) tartalmazó jelképet Takács Krisztián, a Momentum helyi képviselője távolította el. Miután pedig  visszahelyezték az LMBTQ-zászlót a IX. kerületi városházára, mondván, hogy „van másik”, hétfő este újabb kerület épületén tűnt fel (a legnépszerűbb közösségi oldal tanúsága szerint) az LMBTQ közösség jelképe, ugyanis ezúttal  a VII. kerületi polgármestere fejezte ki közösségi oldalán együttérzését az LMBTQ közösség tagajival, hiszen, mint írta: „sajnálatos módon idén a koronavírus miatt elmarad a szokásos felvonulás”.

Szimbólum lenne, hogy a képen nem szerepel Magyarország zászlaja?

Érdekes fejlemény azonban, hogy míg a Niedermüller Péter által a fent említett bejegyzéshez csatolt képen az Európai Unió, valamint az LMBTQ közösség jelképe egymás mellett látható, Magyarország zászlaja nem szerepel a VII. Kerületi Erzsébetvárosi Polgármesteri Hivatal épületét bemutató képen.

Címlapkép: Facebook.com/PNiedermueller

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1Szkeptikus
2020. augusztus 19. 17:17
De miért ,minek van ez kitéve? A többség nem kérte,az úgynevezett szexuális kisebbségek legalább kérték ,vajon? Tudtommal eddig jól megvoltak zászló nélkül is,( ők is heteroszexuális családokból származnak, miért kellene külön válniuk, zászlóval?) Ha nem kéri senki, akkor ez nem egy diktatórikus lépés?
comname
2020. augusztus 18. 12:59
Attól függetlenül, hogy most támogatom-e vagy sem. A cikk hazugságot állít. Sőt még a képet direkt úgy manipulálták a cikk borítójára, mintha ez lenne az eredeti. Ha valaki megnézi a nevezetes képet, láthatja a magyar zászlót is. Micsoda nívós újságírás, kitől is, ja, név nélkül. Erre szokták mondani, hogy propaganda.
T. Péter
2020. augusztus 18. 10:58
Amint az tegnap is kapásból sejthető volt, a Mandiner megint hülyét csinált magából. Természetesen ott van a magyar zászló is, a kerület zászlaja is. https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/117910542_699332980653696_3033331634493646909_n.jpg
Jason Bourne
2020. augusztus 18. 09:03
A DK célja az Európai Egyesült Államok, amiben nincs helye a szuverén Magyarországnak, így egyáltalán nem meglepő, hogy a magyar lobogó nincs ott. Ezt az egyet becsülöm bennük, hogy legalább tiszta lappal játszanak, nyíltan magyarellenesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!