Visszahelyezték az LMBTQ-zászlót a IX. kerületi városházára

2020. augusztus 15. 17:47

„Van másik” – jelentették be a Facebookon.

2020. augusztus 15. 17:47
null

A ferencvárosi önkormányzat bejelentette: „van másik”, tehát visszatették a szivárványos zászlót a városháza épületére, igaz, ezúttal magasabbra, egy mellvédre. Kommentben hozzátették: „Ezt megelőzően a kurd zászló volt kint a hivatalon szolidaritásból. A szivárványszínű a nyitottságot és az elfogadást jelképezi. Ezek fontos értékek az új városvezetés számára, ezért raktuk ki átmenetileg, ahogy számos középületre kiteszik Európában Dublintól Bécsig.”

Mint a Mandiner is megírta: Fradi-szurkolók leszedték a IX. kerületi városházáról az LMBTQ-zászlót, helyére az FTC alapítási évét tartalmazó feliratot helyeztek. Később a Momentum helyi képviselője, Takács Krisztián eltávolította ezt a feliratot.

Baranyi Krisztina polgármester így értékelte az eseményeket a Facebookon: „Nagyon erős, nagyon bátor fiúk egy csoportja megtaposta és felgyújtotta a szivárványos zászlót, amelyet leloptak az önkormányzat faláról. Rossz hírem van fiúk! Ez bizony az a város és az az ország. Itt a szerelem az szerelem, a család az család.  Kivételek nélkül.

Összesen 302 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toef36
2020. augusztus 18. 12:41
És ezért senkit nem kísért be a HATÓSÁG? Ejnye, ejnye...
syphax
2020. augusztus 18. 06:09
BARANYI KRISZTA BASSZA MEG EGY KAPANYÉLLEL A JÓKÚÚRVA ÉDESANYJÁT!
Bokros Birka
2020. augusztus 17. 14:47
Kedves Ferencváros szurkoló olvtársaim, kérlek szokjatok hozzá, hogy mától így hangzik a fradi induló: "Segglyukadnál sorban állnak, közben vadul maszturbálnak. Indul már a b@zibár." Ti választottátok nem én! :D
harcimarci
2020. augusztus 17. 12:37
Van másik? Egyetértek. Van nektek másik. Haza is, zászló is. Hírem van számodra, Baranyi! Nekünk ugyanis nincs másik. Csak egy. Haza is, zászló is. Egy a zászló, egy az ország. Baranyi, Gyurcsány takarodj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!