A Ferencvárosi Torna Club jelképének is mennie kellett

2020. augusztus 15. 13:33

A Ferencvárosi Torna Club alapítási dátumát (1899) tartalmazó zászlót Takács Krisztián, a Momentum helyi képviselője távolította el.

2020. augusztus 15. 13:33
null

Mint arról korábban írtunk, szivárványos zászló leng a Karácsony Gergely vezette városházán, ugyanis a főpolgármester kitűzte az LMBTQ közösség jelképét. A IX. kerületi városházáról azonban a Fradi-szurkolók leszedték a IX. kerületi városházáról az LMBTQ-zászlót.

Itt viszont még nem ért véget a zászló története: az LMBTQ közösség jelképe helyére elhelyezett Ferencvárosi Torna Club alapítási dátumát (1899) tartalmazó zászló sem maradt sokáig a IX. kerületi városháza épületén, utóbbit ugyanis Takács Krisztián, a Momentum helyi képviselője távolította el, amelyről a képviselő még egy videót is megosztott közösségi oldalán.

Az említett felvételt az alábbiakban tekintheti meg:

Címlapkép: Facebook 

Összesen 244 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2020. augusztus 17. 08:54
AK 47 akarok ...... loni a kocsog buzikat ....AMD is jo lenne !!!
Lolka-Bolka
2020. augusztus 17. 08:51
Fel kell skasztani a kocsogot
Czápa
2020. augusztus 16. 09:50
Szerencsétlen egybites lennék? Nos. Lehet, hogy így van... Átgondolom.))))
kaltran
2020. augusztus 15. 19:05
A monyumentumos tanulatlan tapló, fasiszta szurkolói csoportnak nevezte az Aryan Greens fradista társaágot. Akkor most egy kis továbbképzés: Az Aryan Greens, Árja Zöldeknek fordítása az IGAZ FASISZTA tett. 1. az árja kifejezést a nácik ugyanis lopták. 2. Az Aryan kifejezés ősmisztikus erőt jelöl, lásd Van Morrison Aryan Mist c. számát és tartalmát. Inkább kelta és északi beütése van. 3. Ténylegesen, indoeurópai eredetre utal. 4. Az Aryan szóval természetgyógyász portálokat, központokat is jelölnek, nyilván nem horogkeresztes Mengele gyógymódokra lelnek ott a felüdülni vágyók. Úgy hogy a Momentum egy igazi fasiszta barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!