A Fradi-szurkolók leszedték a IX. kerületi városházáról az LMBTQ-zászlót

2020. augusztus 15. 11:34

„Ez a város.... Nem az a város... FERENCVÁROS !!!!!!!” – írták a szurkolók a közösségi oldalon.

2020. augusztus 15. 11:34
null

Mint arról korábban írtunk, szivárványos zászló leng a Karácsony Gergely vezette városházán, ugyanis a főpolgármester kitűzte az LMBTQ közösség jelképét. A IX. kerületi városházáról azonban Fradi-szurkolók leszedték az LMBTQ-zászlót, így a jelkép ott nem maradhatott.

– írták a szurkolók a közösségi oldalon, melyen az „eseményhez” kapcsolódó fotókat is csatolták.

A közösségi oldalra felkerült bejegyzést teljes egészében az alábbiakban tekinthetik meg:

Címlapkép: Facebook

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobrevne
2020. augusztus 18. 07:10
Na akkor fordítunk a dolgon. Vannak erők , akik azt hirdették, hogy jobban, hatékonyabban irányítanák ezt a várost, meg is nyerték a választást. Pikó a kerületi lapból prpaganda kiadványt készített, Baranyi úgy tűnik teljesen inkompetens, niedermüller szint vallott, gójok takarodjatok, karácsony rovar hotelezik, valamint a saját vagyvezerelt hobbijat raeroszakolta úgy 4 millió emberre (tudod amíg nem fejezik be az M0 déli szakaszát, az M3 metrót, addig elfolytani BP ütőereit nem túl okos dolog), Kispesten kokaint a kamerába szárító emberkék kapnak pozíciókat, A csepeli forgalom fejlesztési EU-s pályázatot annyira dilettánsok voltak, hogy elvaszták ( vagy direkt csinálták, mert Csepel fideszes), szóval buzi zászlót azt ki tudnak tűzni, abban jók, de igazából, amit ígértek, azok nem nagyon működnek
Csakislovacska
2020. augusztus 16. 08:51
A foci ostobaság,de itt és most hajrá Fradi!!! Igen és h el ne felejtsem,le a szarosfaszú kecskebaszó világfelforgató pirosszemű hordával...! Rendet végre Magyarhonba,olyan rendet ahová ezek sem tudnak belepiszkítani!
1Szkeptikus
2020. augusztus 15. 17:22
Igen, helyesen írja a 888.hu, megtisztították a városházát az LM,stb.(valószínűleg a buzikról van szó) zászlótól.
péterx
2020. augusztus 15. 17:19
Belevaló fradis akció, de jövőre, a választási év előtt a jobboldalnak valami pozitív, s verbális akciókra is szüksége lesz, mert ellensúlyt kell/ene képezni a liberális nyomulással szemben. Például, az LMBQTI ideológiát mint ilyet kellene támadni, megkérdőjelezni. Mert jelenleg csak hallgatunk, s a nyilvánosságot a baloldal/ellenzék tematizálja ez ügyben. Ha lennének vállalkozók, akkor akár egy ízléses-tömeges ellen-felvonulást is lehetne szervezni, megfelelő média-kísérettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!