Három feltétel

2019. március 03. 10:26

Ami Orbánnak Isten - Haza - Család, az Nekünk Kórház - Iskola - Munkahely.

2019. március 03. 10:26
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Annak, hogy Európa Magyarországon is jelentsen valamit, van három előfeltétele. 
1️⃣ A magyarok is élhessenek addig, mint az osztrákok. 
2️⃣ Szavazógépek helyett kreatív, cselekvő magyarokat neveljünk. 
3️⃣ Senki ne érezze úgy, hogy itthon nem lehet boldogulni.

Ez a magyar jövő három pillére.

Ami Orbánnak Isten - Haza - Család, 
az Nekünk Kórház - Iskola - Munkahely.

Ez a mi szentháromságunk. Mert milyen család az, ahol egy nagyszülő nem érheti meg, hogy az unokái felnőnek? És milyen haza az, ahonnan elmennek a fiatalok?

Mi azért fogunk dolgozni az Európai Parlamentben, hogy az EU-s pénzeket költsük

  • Kórházakra és orvosokra! 
  • Iskolákra és tanárokra!
  • Munkahelyekre és dolgozókra!

Ha egyetértesz, oszd meg, hogy minél többen ki tudjunk állni azért, ami Magyarországon a leghúsbavágóbb!”

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2019. március 05. 19:55
Bandikám, Bandikám, szép a szakállad. Nem félsz, hogy a sötétben valaki összetéveszti majd valaki a szád egy puncival?
Csomorkany
2019. március 04. 22:13
Hát, elég nagy eséllyel a kórház a jövőd, hacsak el nem csap egy kamion, de választói szinten Orbán hármasa szimpatikusabb.
NTLLK
2019. március 04. 19:20
Ti meg vagytok az ördög - pokol - káosz
Agricola
2019. március 04. 18:42
1. 2010 óta 800000-el többen dolgoznak. "A 20–64 éves korcsoportban (amelyre az Európa 2020 stratégiában Európai Unió 2020-ra 75 százalékos célértéket tűzött ki) Magyarországon a foglalkoztatási ráta 1,1 százalékponttal 74,9 százalékra emelkedett, azaz alig 0,1 százalékponttal marad el a 2020-ra kitűzött értéktől." 2. A momentumos hülye gyerekek agyacskájában az egészség kizárólag a kórházakon/orvosokon múlik. Hofi Géza énekelte még a létező szocializmusban - Piál a Föld "Piál a Föld, piába minden, Piába vedelik a szeszt itt mindenféle szinten. Csak az ürge nem iszik, ó azt meg kiöntik, Mert olyan ürge nem is kell, ki nem iszik." www.egeszseg.hu/cikk/mit-te... "A cigaretta nagyon sokféle anyagot tartalmaz és ez által a szervezet minden részére kihatása van. Ennek következtében A DOHÁNYOSOK VÁRHATÓ ÁTLAGOS ÉLETTARTAMA ÁTLAGOSAN NYOLC ESZTENDŐVEL RÖVIDEBB A NEMDOHÁNYZÓKÉNÁL." "Mindez azért fontos, mert a dohányzás kockázatait illető tájékozottság ellenére nem csökken a dohányzás az országban. A Gallup intézet felmérése szerint a magyar népesség körülbelül egy harmadát kitevő dohányzók társadalma nem szűkült az elmúlt öt év során és közöttük egyre több a nő és a fiatal." Index - Tudomány - Az ország negyede keményen piál Sokkal több alkoholt iszunk, mint az európai átlag Nagy probléma, hogy rengeteg alkoholt fogyasztunk, és dohányzók arányában is a csúcstartók között vagyunk. A dohányzás felelős a tüdőrákos megbetegedések döntő többségéért, sajnos ebben is csúcstartók vagyunk az EU-ban: 2014-ben Magyarországon volt a legmagasabb, 27 százalékos a tüdőrák okozta halálesetek aránya a daganatos betegségekkel összefüggő összes elhalálozásban. Alkoholfogyasztás szempontjából nemcsak az európai, hanem a globális szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtunk. A 2010-es statisztikák szerint a magyarok fogyasztják a nyolcadik legtöbb alkoholt a világon – ha a tiszta alkoholban mérjük, akkor átlagosan 11,3 litert, amiből a férfiak 20 litert isznak, a nők 7 litert. Aggasztó az is, hogy a WHO egy friss kutatása szerint a magyar fiatalok isznak a legtöbbet Európában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!