A vörös vonal határán: veszélyes hónapok következnek, Magyar Péter terve nem hagy kérdőjelet

Történelmi időszak következik Európa életében, nagyon nem mindegy, hogy ki fogja vezetni Magyarországot 2026 után.

Még manapság is sokan vannak, akik az organikus ételeket a szélhámosság kategóriájába sorolják, mondván, ugyanazt kapjuk, mint a nem biónál, csak drágábban. A legtöbb, amit javára írnak, az az, hogy kevesebb vegyszermaradványt tartalmaz. Már ez sem elhanyagolható előny, de az MTI híradása szerint amerikai tudósok még ennél is több előnyét bizonyították az ilyen élelmiszereknek.
A szakemberek tejről és húsokról készített tanulmányokat – összesen több mint 250 munkát – elemezve mutattak ki egyértelmű különbségeket a bio és nem bio élelmiszerek között. A tanulmányt vezető Newcastle-i Egyetem professzoraként dolgozó Chris Seal szerint az omega-3 zsírsavak fogyasztását a szív– és érrendszeri betegségek kialakulásának alacsonyabb kockázatával és az agy fejlődésére, valamint működésére gyakorolt jótékony hatással hozzák összefüggésbe.