Három járás háromfelé szavazhat a tapolcai időközin

2015. március 26. 10:52

A Publicus Intézet felmérése szerint háromfelé szavazhat a három érintett járás az április 12-i időközi választáson – írja a Magyar Nemzet. Sümegen a kormánypárti Fenyvesi, Ajkán a baloldali Pad, Tapolcán a jobbikos Rig lehet a befutó.

2015. március 26. 10:52

Három járás, háromféle preferencia: az április 12-i időközi országgyűlési választás által érintett három településen három különböző jelöltet támogatnak – írja a Magyar Nemzet. Sümegen a kormánypárti Fenyvesi Zoltán, Ajkán a baloldal által támogatott Pad Ferenc, Tapolcán a jobbikos Rig Lajos jelölt áll jobban a Publicus Intézet közvélemény-kutatása szerint.

A felmérés szerint Sümegen és környékén Fenyvesi, a kormánypárt jelöltje vezet 47 százalékos támogatottsággal, a jobbikos Rig a második 31 százalékkal, míg a baloldali Pad 16 százalékos támogatottsággal harmadik. Tapolcán és környékén 51 százalékkal Rig, vezet, őt Fenyvesi 29, majd Pad 13 százalékkal követi. Ajkán és környékén egy harmadik felállást talált a felmérés: itt Padot támogatja a megkérdezettek fele, Fenyvesi 26, Rig pedig 19 százalékon áll. Az LMP-s Sallee Barbara mindhárom járásban 5-8 százalék közötti eredményt ért el.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. március 26. 14:01
Fidesz-Kdnp-Jobbik végre kamingoutolhat és együtt romantikázhatnak a tapolcai kikötőben.
Morgen
2015. március 26. 12:07
Az átlagembernek olyan mindegy, hogy ki kerül be az időközin a Parlamentbe. Kész-nél lejjebb már nem lehet, akárki is lesz az.
kukagyerek
2015. március 26. 11:37
Ha van magyar vér a sümegiekben és az ajkaiakban, ők is a jobbikos jelöltre szavaznak !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!