Vitézy: Nem dolgom, hogy politikai vitákba belemenjek

2014. december 02. 09:43

Beolvad a városigazgatási holdingba a BKK. Vitézy Dávid nem mond le, ha BKK-nál maradnak érdemi feladatok.

2014. december 02. 09:43

Vitézy Dávid elmondta: igyekezett arra figyelni, hogy ne a politika alakulását vizslassa, így most sem teszi. A BKK vezetője szerint az újonnan elfogadott koncepció hátrányba hozza Budapestet, mivel kiszervezi a feladatokat különböző hivataloknak. Ha nem menesztik, akkor maradna, feltéve, hogy a BKK-nál maradnak érdemi feladatok.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kzs2
2014. december 02. 20:10
Jó szakember, sokat javult a közlekedés Budapesten ... és a terveket is csak támogatni tudom, ésszerű villamos fejlesztések és előrelátó utastájékoztató rendszerek.
Zokni
2014. december 02. 17:31
"Vitézy: Nem dolgom, hogy politikai vitákba belemenjek.." - mondja. Pontosan, ahogy a kisegér tette, amikor demokratikusan megválasztott elnökként - hol volt már az oroszlán... - a jó barátjával a háta mögött, kiállt az állatok elé és bércsökkentést jelentett be a recesszióra hivatkozva: "...Kedves állattársak! Mindenkit önmérsékletre KÉREK: mostantól fele annyit költsön, mint azelőtt!" - kiabálta, hogy a hátsó sorokban is hallják. Mire szó nélkül eloszlott a lázongó tömeg. Bár nem értették, hogy mitől lett ilyen magas hangja az elefántnak.
Autofocus
2014. december 02. 17:05
Vitézynek hangosabbak az ellenségei mint a támogatói, utóbbiak hiába vannak többen. A "vörös" Budapest - az ellenzék felülmúlhatatlan roncsderbijét leszámítva - alapvetően két dolog miatt volt hajlandó egy alapvetően jobber városvezetést megválasztani. A Budapest városképét is meghatározó sikeres beruházások és intézkedések, ÉS a tömegközlekedés, mint a legtöbb budapesti által igénybe vett közszolgáltatás észrevehető színvonal javulása miatt. Lássuk be, a választók faék egyszerűségű többségének hiába magyarázod hogy pl. egy holding struktúra milyen belső megtakarítási lehetőségeket rejt, azok csak nokiásdobozban meg rolex órában képesek gondolkodni. Lényeges törésvonal, hogy a Vitézy vezette BKK a BUBI-val (a sok rosszindulatú seggfejt és gyomorbeteg, csípőből kerékpárellenes kispolgárt leszámítva) nagyon nagy jópontot szerzett a városvezetésnek az Y és Z generáció tagjai közt, akiket jól láthatóan amúgy a jelenlegi politikai kínálat egyik szereplője sem képes megszólítani, márpedig aki elveszti ezeket a szavazókat az elveszti a jövő választásait. Ezért is tartom orbitális faszságnak, ha a Tarlós kiszervezi alóla az összes hatáskört. Bár a téma Vitézy, de amit mondtam pepitában ugyanúgy igaz a tehetséges és friss szemléletű főépítészre, Finta Sándorra is, akire állítólag hasonló sors vár, reméljük hogy csak a HVG szerint. Viszont sajnos nincsenek illúzióim, mert Tarlós jó tulajdonságai mellett sajnos van benne nagy adag kicsinyes bosszúvágy és egy irracionális gőg, ami miatt feketén / fehéren látja a világot, és nem lesz kellő önmérséklet benne. Azt gondolom, hogy mindenki jobban járt volna, Budapestet is beleértve, ha ezek annak idején nem a sajtóban kezdenek el levelezgetni, hanem az öreg bölény a fiatal titánnal leült volna egy sörre megbeszélni a dolgokat. Most a hatalmi helyzet és az életkor is Tarlóst predesztinálná a bölcsességre, de nincsenek illúzióim, a rendszerváltás elmúlt 25 évében mindig csak rövid csoda volt ha néha a szakmaiság ki tudott emelkedni az öncélú politika mocsarából.
apoa
2014. december 02. 15:09
Megemlíti a Görgey utca felújítását, mint egy futó beruházást. Az már hároméves csúszásban van, de még el sem kezdték. Az úton egy autó alig fér el a villamos mellett, de még beterveznek mellé egy kerékpársávot is.Érdekes lesz. https://maps.google.hu/maps?ll=47.4812134,19.130303&z=11&output=classic&dg=opt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!