Elindulok a veszprémi időközi országgyűlési választáson

2014. november 28. 17:39

Én büszke veszprémi polgár vagyok, ezért felháborít annak a gondolata is, hogy viccet csináljanak a mi választásunkból. Veszprém büszke város, amely nem engedi meg, hogy hozzá méltatlan emberek képviseljék a nagypolitikában.

2014. november 28. 17:39
Kész Zoltán

Kedves Barátaim!

Szeretném bejelenteni, hogy elindulok a veszprémi időközi országgyűlési választáson. Az elmúlt napokban annyi megkeresés ért, hogy nem térhetek ki előle. Ugyanakkor, ehhez a kemény munkához és egyben közös történelmi sikerhez munkájukkal támogató barátokat is várok. Jelentkezni minden elérhetőségemen lehet. Kedves Barátaim!

Felelősek vagyunk a hazánkért, a jövőnkért. Most mi, választójoggal rendelkező polgárok abban a helyzetben vagyunk, hogy nem hivatkozhatunk senkire és semmire, ha valamit hagyunk elromlani, elveszni. A mi felelősségünk megállítani az arcátlan politikai korrupciót; a mi felelősségünk visszaszerezni az ellopott magánnyugdíjunkat; a mi felelősségünk újraszervezni a működésképtelen kórházainkat, a mi felelősségünk visszaadni a szabadságot az iskoláknak, gyerekeinknek és tanáraiknak. Nem hivatkozhatunk senkire, és semmire, és csodát sem várhatunk az Európai Uniótól és az Egyesült Államoktól. Egyedül mi változtathatjuk meg, ami ma Magyarországon zajlik. Egyedül mi tudjuk elzavarni a korrupt magyar kormányt. Ami ma Magyarországon zajlik, az egyenlő a törvényesített rablással. Hazánk, a kormány politikájának következtében, nemcsak a Nyugattól, hanem a szomszédos országoktól is leszakadt. Ma Magyarországon minden negyedik gyermek mélyszegénységben, éhezve nő fel. Az eltitkolni próbált statisztikákon át is látszik: nincs munka, nincs megélhetés. Csak közmunka. Akinek meg van munkája, annak a jövedelmét elviszi az a 40 különféle új adó, amit a Fidesz vezetett be az elmúlt 5 évben.

Tenni szeretnék a hazámért, ezért úgy döntöttem, indulok a veszprémi képviselőválasztáson. Azért döntöttem így, mert nagyon mást szeretnék, mint amit a jelenlegi hatalom. Mert én polgári Magyarországot szeretnék, ők meg alattvalóit. Mert én nyugatias Magyarországot szeretnék, ők meg félázsiait. Mert én működő közszolgáltatásokat szeretnék, ők meg működő közpénz-lenyúlást. Mert én nem bírom elviselni, hogy egy tízmilliós országban négymillió ember a létminimum alatt éljen, ők pedig nyíltan mondják, hogy aki szegény, az magára vessen. Mert én tisztességes Magyarországot szeretnék, ők pedig mindenkit korrumpáló oligarchiák rendszerét. Mert én gazdagodó Veszprémet szeretnék, ahhoz pedig egy megváltozó, versenyképes Magyarországra van szükség.

Én büszke veszprémi polgár vagyok, ezért felháborít annak a gondolata is, hogy viccet csináljanak a mi választásunkból. Veszprém büszke város, amely nem engedi meg, hogy hozzá méltatlan emberek képviseljék a nagypolitikában. Veszprémnek nem lehet képviselője egy oligarcha, aki a ti adópénzetekből lett az ország egyik leggazdagabb embere. És nem képviselheti senki olyan, aki csak attól megijed egy választáson, hogy vele szemben elindul egy oligarcha. Veszprémnek bátor, szókimondó, szabad és gyarapodó országért dolgozó, őszinte és a célok érdekében harcos képviselőre van szüksége. Én annak tartom magam, és mivel felháborít az, ami ebben az országban történik, ezért az elmúlt időszak tüntetéseit szervező egyik civilként, független jelöltként elindulok az országgyűlési választásokon.

Nem titkolom, sohasem tettem: életemben keveset pártpolitizáltam, de azt a Fideszben tettem. Megismertem a pártot, és távoztam. Most pedig, független jelöltként minden olyan támogatást el fogok fogadni, amely a kétharmados hatalom megdöntésének érdekében nem indít ellenem jelöltet és szavazatával engem erősít. A támogatás elfogadása a Jobbikra nem vonatkozik.

Először azonban a veszprémiekhez szeretnék szólni, ezért a Veszprém News-nak adom az első interjúmat. Jövő héten szerdán pedig, az első tapasztalatok összegzésére, állok az országos sajtó rendelkezésére. Kérek mindenkit, hogy támogasson!

Köszönettel,

Ifj. Kész Zoltán

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nahát-nahát
2015. január 06. 06:59
Mindenkinek jár az a bizonyos 15 perc hírnév....
Volo
2014. december 29. 12:00
Ez egy ótvaros nagy politikai szerencselovag, aki meg akarja ülni,a baloldal összeomlását. Egy olyan senki, aki felméri, hpogyan juthat gyorsan előre a politikai ismertségben. A tények, számok, ok-okozati összefüggések nem zavarják, igazi demagóg. Arra épít, hogy a Fidesz ellenesség önmagában fellendíti őt, a hatalomhoz jutás első lépcsőfokára. Mivel láttam, mit szövegelt a veszprémi tüntetés alkálmával, komolyan be vagyok szarva, ha ilyen emberek bejuthatnak a Parlamentbe!
Mich
2014. november 29. 16:59
Jesszusom, még egy idióta... Induljon csak, hisz szabadság meg demokrácia van...!
tas0125
2014. november 29. 15:33
Kispofám nem vagyok veszprémi, nem tudom melyik kocsmába vagy presszóba jársz. De ezt bal-pressékbe összegereblyézett demagógiát abba kéne hagyni. Látom fiatal vagy és kitűnsz haverjaid közül, akik oly sokan felkértek,mint Simicska Laját úgy szintén egy elittebb szalonba. Hát mit gondolsz Te vagy Ő beágyadozódott, nagy-közösségi társulás nélkül 2/3-nyi ország stratégiát szeretnél eldönteni. Ennél nagyobb marhaságot el sem tudnék képzelni. De az a nagyokosságos S.L. se számítson arra, hogy egy személyben országot csináljon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!