Tüntetnek a NAV előtt

2014. február 15. 17:31

Nagyjából 200 ember tüntet a NAV Kiemelt Ügyek Igazgatósága előtt a Dob utcában. Az eseményen felszólalt az áfacsalási botrányt kirobbantó Horváth András, valamint az LMP-s Vágó Gábor is, aki szerint évi 250 ezer forintot kell kifizetni minden magyar állampolgárnak a csalások miatt.

2014. február 15. 17:31

Nyugtával dicsérd a NAV-ot! névvel hirdetett szombatra tüntetést a NAV Kiemelt Ügyek Igazgatósága elé a Dob utcába a Hallgatói Hálózat, a VÉSZ, és a Levegő Munkacsoport. Az eseményen nagyjából 200 ember vesz részt a HVG szerint. Az eseményen felszólalt Vágó Gábor LMP-s képviselő, aki elmondta: nem hagyjuk, hogy elfelejtsék az emberek azt, hogy éves szinten ezer milliárd forintot csalnak el az emberektől.

Az eseményen felszólalt az áfacsalási botrány kirobbantója, a volt adóellenőr Horváth András is, aki szerint a vizsgálatokat folyamatosan akadályozzák. Horváth elképesztőnek tartja, hogy a kormánynak nincs véleménye arról, hogy a költségvetés közel 10 százalékát minden évben ellopják. Szerinte ezt nem lehet hosszú ideig csinálni, a kormány téved akkor, ha azt hiszi, el lehet tusolni az ügyet. Szerinte a kormány nem mond igazat akkor, amikor arról beszél, hogy nem mond semmi konkrétumot, hiszen tudják miről beszél. Ha azt várja a kormány, hogy konkrétumokat mondjon, akkor azt is várják, hogy ő végezze az adóhatóság és a titkosszolgálat munkáját. Adjanak íróasztalt, számítógépet, jogosultságot és megcsinálom – mondta el Horváth, aki azt kérdezte: mikor történik valami az ügyben?

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. február 16. 10:21
"nem hagyjuk, hogy elfelejtsék az emberek azt, hogy éves szinten ezer milliárd forintot csalnak el az emberektől" Ti nem hagyjátok..? ) http://profitline.hu/hircentrum/hir/306255/Megdobbento-adat-822.000-adovegrahajtast-rendelt-el-a-NAV
Felebarát
2014. február 16. 00:59
oh drága kalács...ez is csak nálunk történhet így, és csodáljkozunk, hoyg az emberek félnek tenni, vagy bejelenteni bmit...
realista
2014. február 15. 21:14
Jellemző, hogy hirtelen milyen népszerű lett a Fidesz fanok körében a NAV, mely egyébként enyhén szólva nem tartozott a kedvencek közé. Ebből látszik, hogy a párthoz való rajongásuk minden következetességet felülír.
várúr
2014. február 15. 20:49
Nyissa má' ki a dossziéját ez a kishivatalnok. Mondjon végre egy nevet. Egyet. De ne a sajátját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!