Három új országot érhet el a Wizz Air Budapestről

2012. szeptember 05. 15:38

Izraelbe, Ukrajnába és Oroszországba is repülhet a közeljövőben a Wizz Air, miután megkapta a Malév repülési jogait – állítja a Népszabadság.

2012. szeptember 05. 15:38

Izraelbe, Ukrajnába és Oroszországba is repülhet a közeljövőben a Wizz Air, miután megkapta a Malév repülési jogait – állítja a Népszabadság meg nem erősített információk alapján. A lap emlékeztet: a Nemzeti Közlekedési Hatóság a nyár folyamán megpályáztatta a jogokat, és Wizz Air be is nyújtotta pályázatát, amelyben négyből három célállomást megnyert.

Hivatalosan meg nem erősített, de több független forrásból származó információink szerint a hatóságnál már írják a Wizz Airt kijelölő határozatokat; a járatok hamarosan indulhatnak. A Népszabadság szerint amennyiben a légitársaság hivatalosan is megkapja a repülési jogokat, új repülőgépeket hozhat Budapestre, hiszen a jelenleg itt állomásozó hat Airbus A320-as kihasználtsága közelít a maximumhoz.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. szeptember 05. 17:17
És mit szól ehhez az elal?
cutcopy
2012. szeptember 05. 16:15
Most már egyenes az út a Wizz Air bővülésnek, az Oszkó megtette kötelességét, az Oszkó mehet..
Királyvizet Károlyira
2012. szeptember 05. 16:07
"Izraelbe, Ukrajnába és Oroszországba" egész pontosan: Izraelbe, Galíciába és Oroszországba
gabuci
2012. szeptember 05. 16:04
sokkal jobb mint a Ryanair és olcsóbb is
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!