Visszafordítaná az öregedést a kazah elnök

2010. december 08. 11:25

Elege lett a ráncokból Nurszultan Nazarbajevnek: a kazah elnök az öregedés folyamatát visszafordító kutatásokra ösztönözte egy nemrég megnyílt új tudományos központ tudósait.

2010. december 08. 11:25

Nurszultan Nazarbajev a Nazarbajev Egyetem diákjai előtt beszélt kedden arról, hogy az Élet Tudományának Központjában a legfontosabb kutatási területek között szerepelnie kell a mesterséges emberi szövet előállításának és a test megfiatalításának. A 70 éves politikus a nyolcvanas évek végétől áll az ország élén. Idén ráadásul azt is biztosította magának, hogy a nyugdíjkorhatár átlépése után, élete végéig maradjon hatalmon.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. december 13. 11:22
Értem, szóval Te, kedves de karatna, te még olyan magyar vagy, akiben rontatlanul folyik az őreink vére. Egyedül az egész Kárpát-medencében. Mikor lesz a koronázás?
Trükkök Százai...
2010. december 12. 23:06
"Aki zsidó létére liberalizmusról és toleranciáról beszél, az egy aljas képmutató hazudozó!" Pl Albert Schweitzer is ,nyilván.
de karatna
2010. december 12. 21:50
Alapkérdés! kik voltak a szüleid mit csináltak a nagyszüleid ismered -e a dédszüleid nevét meg azt, hogy honnan jöttek. Megjegyzem egy jó okszerűen gazdálkodó félműves a barmainak törzskönyvét sok generáción keresztül követi. De a bolsevikok még a barmok szintjére se jutottak!
de karatna
2010. december 12. 21:41
Szerintem te a Holdról jöttél.Eszembe nem jutna a körülöttem levő emberek genealógiája után még érdeklődni sem.Pedig elég sokan vannak. ---------------------------------------------------------------------------- Leszoktatott erről a gondolkodásról a gyökértelen jöttment bolsevik csürhe, amelyik a szovjet páncélosok árnyékában szétdúlta és felkavarta a magyar társadalmi, történelmi evolució során kialakult és egymásra épülő szociológiai rétegeket. Méghozzá úgy, hogy az alja, a szar került a felszínre, mely már hatvan év óta elzárja a fényt az életet a magyar nemzeti felemelkedés elől!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!