Fellélegezhetnek a meleg katonák

2010. december 22. 17:26

Nyíltan vállalhatják másságukat az amerikai haderők homoszexuális identitású tagjai, miután Barack Obama elnök aláírta az erről szóló jogszabályt. Egy 60 napos átállási periódus után nem sújthatják szankciókkal azokat, akikről kiderül, hogy saját nemükhöz vonzódnak.

2010. december 22. 17:26

Barack Obama aláírta azt a jogszabályt, amely alapján nyíltan meleg katonák is szolgálhatnak majd az amerikai hadseregben. Az eddig érvényes szabályok szerint a katonák nem vállalhatták másságukat.

Az új hadrend életbe lépéséig 60 napnyi haladékot kaptak a fegyveresek, hogy lehűlhessenek a kedélyek, így a jogvédők azt javasolják a homoszexuális katonáknak, hogy ennyi ideig még ne közöljék tábornokaikkal identitásukat.

Obama elnök kijelentette: a 17 éve bevezetett tilalom megszüntetése erősíti az amerikai nemzet biztonságát.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2010. december 30. 11:01
Csak nem így akarják összeválogatni az Afganisztánba küldendőket?
johndoe
2010. december 27. 21:09
És ez csak a hadsereg. Gondoljatok bele mi lehet még a papneveldékben vagy a férfibörtönökben. Ne adj isten, a fiúkollégiumokban. Az a sok finom, izmos férfi test, azok a formás gyönyörű seggek, azok a kemény farkak! OOOOh! MMMMM! Isten áldja meg Obama elnököt! Talán még nem mondták neki, hogy óvakodjon a buziktól, mert amikor már a Fehér ház is tele lesz velük, ugyanúgy eljön Amerika hanyatlása mint a Római Birodalomé!
Hőhe
2010. december 25. 13:10
Celebbé lettél Kottászkém ! Zorbanista mintára tele van veled a "szeretett" :-)
Trükkök Százai...
2010. december 25. 13:01
Minden este 'ökörsütés'!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!