Meztelen képek az új massachusettsi szenátorról

2010. január 20. 23:47

Scott Brownt korábban Amerika legszexisebb férfijának választották.

2010. január 20. 23:47
A republikánus politikus 1982-ben érdemelte ki a kitüntető címet a Cosmo olvasóinak szavazatai alapján. Az akkor még csak 22 éves egyetemista ennek örömére vált meg ruhadarabjaitól, és pózolt meztelenül a női magazinban.

A honatya saját bevallása szerint azért vált meg ruháitól, mert kellett a pénz az egyetemi tanulmányaira. Scott Brown meztelen képei egyébként kampánytémává váltak a mostani választásokat megelőzően, a demokraták lépten-nyomon mutogatták fotóit, és többször is támadták fiatalkori tettéért. Mindezek ellenére Scott Brown történelmi győzelmet aratott a massachusettsi szenátor választáson.

Kate White, a Cosmopolitan főszerkesztője és a női magazin ítészei szerint Brown még így, közel 30 év elteltével is szívdöglesztően szexi. Több elemző egyébként Obama lehetséges kihívóját látja a sármos politikusban a 2012-es elnökválasztáson.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!