Kedves Gergő! Ha kitör a háború, akkor elvisznek téged és engem is a frontra

2023. május 26. 10:59

Apáti Bence
Facebook
A gyereked nem a Pogány Indulón fog ugrálni, a feleséged nem otthon fog főzőcskézni, hanem egy óvóhelyen lesznek.

„Tetszés szerint lehet persze mismásolni, kárt menteni, vagy épp kussolni, – ezt csinálja most is épp a dollármédia – illetve megpróbálni utólag kidumálni a bizonyítványt, de Karácsony Gergely szerda este bizony azt mondta, hogy Magyarország háborúban áll Oroszországgal. Kétszer is!

Nem elszólás volt, a véletlen elszólásokat ugyanis a legritkább esetben ismétli meg az ember.

Gergőnk tényleg úgy gondolja, hogy Magyarország és a NATO háborúban áll Oroszországgal. A nyugati háborús pszichózis rajta is elhatalmasodott.

Így sorozná be a baloldal a háborúba a fiatalokat

Az történhetett, hogy végre nagy nyilvánosság előtt is kimondta, azt amiről valószínűleg Pressman, meg Freund úrral, és a külföldről fizetett, idegen országok érdekeit képviselő, feketeöves háborús uszítóként viselkedő balos újságírókkal szokott szűk körben már régóta beszélni.

Valamilyen perverz és megmagyarázhatatlan okból kifolyólag Geri és a fentebb említett hölgyek és urak már hónapok óta úgy kezelik ezt a két idegen ország közti fegyveres konfliktust, mintha a kitört volna a harmadik világháború. Ez persze Istennek hála nem történt meg.

Karácsony Gergely: Háborúban állunk Oroszországgal (VIDEÓ)

Kedves Gergő!

Értem, hogy ezt várják el tőled azok akik négymilliárd forintnyi dollárral tömtek ki, de valójában nem akarhatod, hogy kitörjön a harmadik világháború.

Mert ha kitör, akkor elvisznek téged, engem, sőt, még a tesiből felmentett 444-es és telexes újságírókat is a frontra.

A gyereked nem a Pogány Indulón fog ugrálni, az én gyerekeim nem iskolába fognak tanulni, nem edzéseken fognak izzadni, a feleséged nem otthon fog főzőcskézni, a menyasszonyom sem a következő főszerepére fog készülni, hanem egy óvóhelyen lesznek, – lehet pont ugyanott – és ott fognak rettegni, éhezni, meg imádkozni értünk, a szeretteikért, és az országunkért. Mert ilyen egy háború, ilyen amikor háborúban állunk egy másik országgal…”

Nyitókép: Földházi Árpád 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés