Ujhelyi: „Pökhendiségből, piti bosszúvágyból” nem szavazta még meg a parlament a finn és svéd NATO-csatlakozást

2023. március 26. 10:38

„Orbán és politikai köre az európai történelem sötét oldalára löki Magyarországot, ezt a kurzust szerint leváltani nem az EU feladata, hanem a magyaroké”– fogalmazott.

2023. március 26. 10:38
null

A svéd Eurpaportalen oldalán jelentetett meg cikket Ujhelyi István EP-képviselő. A cikkben a baloldali politikus azt hangsúlyozza, hogy Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal. Értékelése szerint a kormánypárti többségű magyar Országgyűlés pusztán „pökhendiségből, piti bosszúvágyból, buta izmozásból” nem fogadta el eddig Finnország és Svédország NATO-csatlakozását.

A Fidesz-kormány nem a teljes magyar nemzet, hanem pusztán egy szűk, pénzhajhász elit érdekeit képviseli, ráadásul jól láthatóan egy bonyolult világhatalmi játszma sötét zsarolásaiba beszorult, mellőzhető szereplőjeként – írja Ujhelyi.

Ezt követően Uhjelyi leszögezte, hogy

lehetne vitatkozni arról, hogy a magyar jogállamiságot minősítő svéd és finn vélemények mennyire voltak megalapozottak.

„Hülyék lennénk, ha nem bővítenénk azt a közösséget, amely minket is megvéd, ha kell” – írja. Hozzátette azt is, hogy Orbán és politikai köre az európai történelem sötét oldalára löki Magyarországot, ezt a kurzust leváltani szerinte nem az EU feladata, hanem a magyaroké.

 

***

Nyitókép: 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loci__
2023. március 29. 14:03
Ujhülye pisti te hazaáruló libsi g@ciláda szarj@nkó, hogy tennéd már a jó k@rva @nyádat teherbe pökhendi szarjankó az te vagy, csak az a baj veled, hogy te köcsög nem nézel tükörbe. Ujhülye pisti botodnak lassan de vége lesz és ha megszűnik az úniós mentelmi jogod, akkor te riherongy sehonnai bitang mocskos szar ember vissza fogsz pottyanni a szegedi SZEVIÉP-s szaros kis világodba, ahol már rég vár rád a Magyar Igazság szolgáltatás, hogy tégedet is megmázsáljon, mert aki lopott az lopott és börtönben a helye. Ujhülye szaros és szarjankó haza áruló pisti, ha visszajössz ide, te egy senkiházi kis porfing szarjankó sehonnai földön futó leszel szép Magyar Hazánkban, még ha sokat loptál is előző életedben, és ha le ülöd a SZEVIÉP-es bűneidet követő bűneidet letöltő méltó büntetésedet, akkor el fog jönni számodra a nihil.
Domokos
2023. március 27. 07:00
Itt lehet ajvékolni sikhülyekém - de mostanra eljött az idő hogy a passzokat visszaadjuk mindenkinek . Ebben nincs / nem lesz kivétel se a svéd se a finn kormány , de ti sem kerülitek el a válaszrugásokat .. Ugy is mondhatjuk - mostanig szartatok a magyarok fejére . de most jaj nektek , nemsokára az egész magyarság fog odapiszkitani a fejetekre ...
tetx
2023. március 27. 05:10
Túlhülye, azért van a szavazás, mert ilyenkor mindenki kifejtheti a véleményét, fenntartásait a tagjelölt kapcsán. Ha kötelező lenne megszavazni a tagjelöltet, akkor mi értelme a szavazásnak? Mindenesetre az ostoba rinyálásod sokat elmond a demokrácia felfogásodról.
amca
2023. március 26. 22:57
Butha primitív uyyhuuye. Nomen est omen. Menj 1 kicsit U krajina. Golyófogónak jó leszel . Kövér vagy ,mint a Rattus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik