Kétnapos hivatalos látogatáson vesz részt szerdától az Árnyékkormány Londonban

2023. március 21. 18:43

Kocsis Máté
Facebook
Nem vicc.

„Nem vicc:kétnapos hivatalos látogatáson vesz részt szerdától az Árnyékkormány Londonban, ahol a brit árnyékkormánnyal folytat kétoldalú tárgyalásokat.”

 

Dobrev Klára elmondja Magyarországnak, hogy merre indulunk

„Akkor megmutatjuk. Az árnyékkormány miniszterelnöke, Dobrev Klára elmondja Magyarországnak, hogy merre indulunk, hova megyünk. Jövő kedden Pécsen, aztán még további városokban tavasszal.Gondolat van. Munka van. Szervezet van. Vezető van. Küzdelem van. A hazáért." Nyitókép: Mátrai Dávid

 

***

Nyitókép: Földházi Árpád

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A baj az, hogy visszajönnek Londonból.

Tanulmányútnak jó hely:
1933-ban a The Financial Times egy nyolcoldalas mellékletet jelentetett meg, amely „Olaszország reneszánsza: a fasizmus a rendet és a fejlődést biztosítja” címet viselte. 1938-ban Winston Churchill a következőképpen vélekedett:
„Az olasz fasizmus révén Olaszország világosan bebizonyította, hogy fel lehet venni a harcot a felforgató erőkkel szemben, így a tömegek megfelelő irányítással ráébredhetnek a civilizált társadalom becsületének és szilárdságának felbecsülhetetlen értékére, s annak védelmére kelhetnek. Ezután már minden nagy nemzet kezében ott a bevált módszer a bolsevizmus kórjának megfékezésére.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés