Washington Times: Személyes támadások érik az USA nyíltan meleg budapesti nagykövetét

2023. február 3. 8:51
Az amerikai napilap szerint a David Pressman elleni támadásokat „az Orbán Viktor kormánya által irányított sajtó intézi”.

„David Pressmann a folyamatosan a kormánypárti magyar sajtó kereszttüzében áll, és vádolták már a diplomáciai protokoll megszegésével, az igazságszolgáltatásba történő beavatkozással, valamint a hagyományos értékek aláásásával is” – áll a Washington Times cikkében.

A nyíltan meleg nagykövet szerint a vádak alaptalanok, és

a személye elleni támadásokat az Orbán Viktor kormánya által irányított sajtó intézi

– írja a lap. A cikk a The New York Times oldalán megjelent riportra hivatkozva megemlíti, hogy a PestiSrácok egyenesen diplomáciai provokációnak titulálta kinevezését, arra utalva, hogy a nagykövet az LMBTQ-jogok szakértője.

A Washington Post szerint Pressmann ennél veszélyesebbnek látja azt, hogy a magyar médiában sorozatosak az Egyesült Államok elleni támadások, és teljesen megszokottá vált a Kreml propagandájának újrahasznosítása – olvasható a lapban.

„Oroszország határátrajzolási kísérletét nem tartjuk magyar belpolitikának" - tovább folytatódik a Pressmann-Szijjártó-szócsata

Nyitókép: Facebook

Összesen 426 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugyanaz a logika, mint amikor a Sorost érő kritikákat rögtön antiszemitizmusnak mondták. Ezek szerint most már nem csak azok állnak minden kritika felett, akik zsidó származásúak, hanem azok is, akik bármilyen szexuális jellegű elferdülésben szenvednek. Ezért aztán rögtön úgy állítják be, hogy Pressmant csak is szexuális beállítottsága miatt kritizálják, nem pedig immár egyre inkább Vesenmayer nyomdokaiba lépő helytartói viselkedése miatt.

Áldozatpózba vágta magát a mártír Pressmann, pedig Amerika vigyáz a hátsójára. Így könnyű az áldozatot játszani, csak nincs sportértéke.
Értékelhetetlen.

Meglehet, Pressman nagyköveti alkalmasságában nagy szerepet játszott, esetleg egyetlen szempont volt, hogy buzi, és élettársával két gyereket fogadtak örökbe. Hadd hirdesse a szexuálisan deformáltaknak, hogy lám, milyen sokra lehet vinni nyugaton ezzel.

Érezhetően megfeküdte a gyomrát Bayer írása, amelyben a déloszi szövetséget uraló Athénhez hasonlította az USA-t.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés