Úgy látszik, megvan a Fidesz válasza a tomboló inflációra, a közelgő recesszióra és a szociális kírzisre

2022. október 1. 8:25

Karácsony Gergely
Facebook
A budapesti válságkezelés nem sok időt hagy, hogy elmélyüljek benne, hogy akkor most a szankciók az új Soros, a Nyugat az új Brüsszel.

„Akkor hát, megvan a Fidesz válasza a tomboló inflációra, a közelgő recesszióra és a szociális kírzisre – az ellenzék elleni lejárató kampány. A budapesti válságkezelés nem sok időt hagy, hogy elmélyüljek benne, hogy akkor most a szankciók az új Soros, a Nyugat az új Brüsszel, vagy hogy mit is hord össze az adófizetők százmilliárdjait saját hatalmira céljaira felhasználó kormány, és az »adományokból« – na persze – működő propagandasajtója, de a lejáratás egyik célpontja a kollégám, Korányi Dávid.

Sikerült is félreinterpretálni, amit róla mondtam, mert a valóság az, hogy ő, mivel külföldön él már, saját kérésére, hónapokkal ezelőtt eldöntött módon távozik a Városházáról, de a barátság marad és én továbbra is számítok a szakértelmére. Itt persze mindjárt beindul a poszt alatt a trollhadsereg, és a propagandisták hada, de a tény attól tény marad: Dáviddal 2019 óta Budapest ambiciózus városdiplomáciai tevékenységet folytat és ez a fővárost a nemzetközi színtéren is meghatározó pozícióba helyezte.”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tarlós nem csak dumált, hanem behajtotta a Demszkyék által aláírt hátrányos szerződésekből visszanyerhető pénzt. Akkor most Karácsony mutassa meg, hogyan kezel válságot, ne csak dumáljon, hajtsa be ő is a kötbért.

Ennek a mondatnak mindene van, csak értelme nincs.
Remélem, hogy Dáviddalt nem fizeti tovább a főváros.

Másfél év múlva véged, bájgúnár. Mehetsz vissza a balettbe ugrálni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés