Puzsér Gyurcsányról: Úgy nézett ki, mint egy vámpír. El tudom képzelni, hogy az Apró-villában egy koporsóban alszik

2022. szeptember 30. 10:49
A kritikus Gulyás Mártont is betámadta, aki szerinte nem tett fel elég kemény kérdéseket a volt miniszterelnöknek.

Puzsér Róbert Spirit FM-en futó, Önkényes Mérvadó című műsorában is szóba került Gyurcsány Ferenc keddi, partizános szereplése, melyben a volt kormányfő többek között elmondta: nem érez felelősséget a történelmi választási vereségben, 1,5 millióra akarja növelni a DK-s szavazótábort, nem alapértelmezett, hogy támogatja Karácsony Gergelyt a következő önkormányzati választáson, és egy éven belül eladná az Apró-villát.

Puzsértól és megmondóember-társaitól Gyurcsány mellett Gulyás Márton is megkapta a magáét, akibe Puzsér egy hónapja egyszer egyébként beleállt már. Puzsér úgy véli, nem csak a 2022-es vereséggel kapcsolatban kellett volna Gyurcsány felelősségét firtatni, hanem a 2010-es kétharmaddal kapcsolatban is. Hiányolta továbbá, hogy nem érkezett kérdés az őszödi beszéddel kapcsolatban.

Puzsér egyik műsorvezető-társa, Horváth Oszkár a híres-hírhedt Fekete-Győr-interjú kemény kérdéseit és a kellemetlen bejátszókat várta, elfeledkezve arról, hogy ez egy egyórás élő beszélgetés volt, nem egy több órás, utólag szerkesztett mélyinterjú.

Magyar Dávid szerint Gyurcsány sokat változott: egy arrogáns, túlmozgásos politikusból egy megfontoltabb karaktert mutatott. Szóba került az Apró-villa eladása is. Puzsér itt is azt hiányolta, hogy Gulyás nem kérdezte meg: vajon hogy került az Apró-család birtokába az az ingatlan?

„Én tényleg úgy képzelem az Apró-villát, ahonnan a gyerekek már kirepültek, mintegy kísértet-járta házat. Gyurcsány úgy nézett ki, mint egy vámpír. A bőre annyire fehér volt, hogy én tényleg el tudom képzelni, hogy az Apró-villában egy koporsóban alszik. Ez a család az árnyékvilágból kel át napól napra, hogy a politikát a túlvilágra züllessze” – mondta Puzsér.

A beszélgetés alább hallgatható meg, az idézett rész a 18. és a 43. perc között található. 

„Szerintem ettől még – ha nem úgy ülsz le, hogy eleve utálod – az is lehet, hogy szimpatikus lesz. Ezzel a Gulyás Marci növelte a DK szavazótáborát. Ezt ki merem jelenteni” – mondta.

Nyitókép: YouTube

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Én pluszt adtam. Nekem tetszik, ahogy harapdálják egymást:-)
Ha ez így nyilvános, mi lehet a színfalak mögött?

Te vagy a Feri:-)?

Te szavaztál rájuk, te kampányoltál értük. Sőt, egész konkrétan te voltál az egyik első fecske, aki Gyurcsánytól Jobbikig tartó totális összefogást hirdettél.

Amit ilyen hosszan kell kifejteni, kimagyarázni, nos, ott sok beszédnek sok az alja/aprója esete forog fenn.
Apró bácsi keményen harcolt az ellenfeleivel, kár, hogy az ellenfeleinek töredék akkora erejük nem volt, mint az Apró bácsinak. És ez nagyban köszönhető ugyanannak az Apró papinak.
Más szóval, Apró papiék véres diktátorok voltak, ezt próbáljátok most ti kimagyarázni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés