Összeállítás készült Fekete-Győr legesetlenebb válaszaiból a Partizánban

2021. április 19. 08:18

Mutatjuk a videót!

2021. április 19. 08:18
null

A Ki szavaz a baloldalra? nevű oldal a Facebookon tett közzé egy videóösszeállítást Fekete-Győr Andrásnak a Partizán-interjújáról. A videóba a pártelnöknek azokat a válaszait vágták össze, amikor megakadt, vagy nem tudott választ adni Gulyás Márton kérdéseire. „Minden elakadást egyszer vágtunk be!” – írja a bejegyzés megosztója. Ennek alapján az derül ki, hogy a liberális politikusnak az interjú során

körülbelül 40-szer okozott nehézséget a válaszadás.

A teljes videó az alábbiakban tekinthető meg:

Összesen 259 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2021. május 04. 11:56
Nincs szánalmasabb annál, mint amikor valaki önmagát pluszolja, a vitapartnerét pedig mínuszolja :) Ezt vehetem úgy, hogy elfogytak az érvek? Bizonyára a másik yndi volt akkor az, aki azzal próbált Fekete mellett érvelni, hogy ez a kormány lop, csal, hazudik, sőt, maffiózó, csak azért nő a gazdaság, mert az EU-s pénzek (szóval csak a szokásos baloldali toposzok), arra a felvetésre viszont, hogy ha ez a kormány lop, akkor a korábbi mennyit lophatott, ha jó a régiós átlag alatt teljesített - és ez ugye azért releváns, mert egy balos kormányban a déká vinné a prímet - már a mostani yndi értetlenkedik, hogy hogy jön ez ide. Gratulálok, megint sikerült hülyét csinálnod magadból, ez az egyetlen ok, amiért nem nyomtalak ki a többi baloldali propagandistához hasonlóan. :)
bunko_jobbos
2021. április 20. 09:33
Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy ezt az interjút személyesen Fletó finanszírozta. :-) Neki most a legfontosabb, hogy kiüsse a potenciális ellenfeleket a tehene mellől. Fegyőr kipipálva, felkészül Jakab.
nempolitizálok
2021. április 19. 19:54
Ez lesz a portás a DK székházban. Hihetetlenül ostoba.
Harangláb
2021. április 19. 19:20
Szürke állomány...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!