Így ígérte az Északi Áramlat „végét” Joe Biden

2022. szeptember 28. 9:09
Az amerikai elnök februárban arra utalt: ha Oroszország támad, Amerika véget vet az Északi Áramlatnak.

Joe Biden egy február 7-ei, néhány héttel a háború kezdete előtti sajtótájékoztatón – amit egyébként éppen Olaf Scholz német kancellárral együtt tartott – az Északi Áramlat „végét” ígérte orosz támadás esetén, egy újságírói kérdés nyomán.

 

Joe Biden: – Ha Németország... Ha Oroszország inváziót indít, tankok és katonák lépnek át Ukrajna határán, nem lesz többé Északi Áramlat 2. Véget fogunk vetni neki.

Újságíró: – Hogyan csinálnák ezt pontosan? Hiszen a projekt Németország felügyelete alatt áll.

Joe Biden: – Ígérem, hogy képesek leszünk rá.

 

Biden kijelentéseiről Tucker Carlson is megemlékezett.

Nyitókép: MTI/AP/Alex Brandon

Összesen 138 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Elképesztő.
És ez nem hír a globalo-médiában. Megint csak a végtelen őrjöngés megy, hogy az OROSZOK (!) robbantottak... komolyan mondom, ezek után már azt sem zárom ki, hogy az amcsik kilőnek egy atomrakétát Ukrajnára, aztán a következő percben végigsöpör a világon, hogy az OROSZOK hogyan léptek túl minden határt stb.

Laposföld-hívő, mi?
AZ USA ELNÖKE február 7-én KONKRÉTAN BEJELENTETTE, hogy ők (az USA) gondoskodnak róla, hogy ne jöjjön gáz az Északi Áramlaton, ha orosz támadás éri Ukrajnát. Ja, hogy német fennhatóság alatt van a vezeték, és semmi köze hozzá az USA-nak? MEGVANNAK AZ ESZKÖZEIK, mondta Biden. Érted?!?

Amikor nincs értelmes érvetek, akkor gyorsan tolvajviktoroztok egyet. Minden hülye így tér ki a lényeg elől. Mert ha gondolkodásra kerül sor, akkor nem a ti narratívátok lesz a megoldás.

A vezeték megrongálása csak azoknak lehet érdekük, akik tartanak attól, hogy Európában a szükség hatására felülkerekedik a józan ész, és létre jöhet az enyhülés, netán valami kompromisszum az oroszokkal. Ezzel mind Oroszország, mind Európa jól járna, Európa főleg, hiszen semmi közünk az USA által felügyelt Ukrajna által kiprovokált háborúhoz. Már így is csökken az európai hajlandóság a fegyverszállításra, a németek például kimondták, nem szállítanak tankokat. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy Izrael, a zsidó állam is beintett a zsidó Zelenszkijnek, amikor az pofátlanul a Vaskupola védelmi rendszert követelte.

Akik mélyebben tudják szondázni a nyugat európai közvéleményt, akik nem a nyugati sajtóból mérik fel a szankciók társadalmi támogatottságát, azok talán már sejtik, hogy a tömegek elégedetlensége kikényszeríthet egy irányváltást.

Ezek után lehet találgatni, kik azok, akik úgy látják, hogy ezt az irányváltást csak egy terror akcióval, a vezeték megrongálásával tudják meggátolni, vagy elodázni. És kik azok, akiknek erre megvannak a szükséges eszközeik.

10:34-nél neked is szól.

Kissé zavaros fejtegetésed.

Az a legrosszabb, amikor a butaság szorgalommal párosul...

A védhetetlent próbálod védeni.

Itt az ideje, hogy Scholz megtalálja a középső ujját, már ha van neki.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés