Konok a leszbikus csókról: Igen, a Netflixen csókolózni fognak a kislányok, váljék egészségükre

2022. augusztus 19. 11:57
Csintalan Sándor szerint a lapunk olvasója által kirobbantott Netflix-botrány csak egy belső munkahév-verseny a médiahatósági munkatársak között.

Leszbikus csók csattan a Netflix dínós gyerekmeséjében – számoltunk be múlt héten a hírről. A jelenetet egyik olvasónk szúrta ki, aki a kisgyerekével nézte a mesét. Az ügy nagy visszahangot kavart, mivel a mese 7+ besorolású a Netflixen, vagyis hétéves kortól ajánlják megtekintését.

Magyarországon a tévéforgalmazásban bemutatott tartalmakért saját hatáskörben a tévék a felelősek, a streaming esetén meg a streamingszolgáltatók döntenek a korhatár besorolásáról, ezért – mint pár nappal későbbi cikkünkből kiderült –  az NMHH jelenleg hatósági ellenőrzés keretében

vizsgálja az ominózus műsorszámot, amelyről egyébként több bejelentés is érkezett.

Az ügy akkora vihart kavart, hogy még a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorában is szóbe került egy rövid ideig. Csintalan Sándor épp a hazai nyelvoktatás „botrányos voltáról” és a „kaszárnyarendszerről” – amely taszítja a mostani magyar fiatalokat – elmélkedett, erre csatlakozott rá Konok Péter. A történész úgy véli, hogy „ebből a felismerésből ered a Mandiner lelkes feljelentője, meg az egész probléma – két kislány csókolózik a Netflixen – és akkor csináljunk úgy, mintha ez egy szörnyűség lenne.”

„Nem tudják ezzel felvenni a harcot: igen, a Netflixen csókolózni fognak a kislányok, váljék egészségükre” – jelentette ki.

Konok a nyelvoktatáshoz hozzáfűzte: ma a gyerekek már nem az iskolában tanulnak meg angolul, hanem a You Tube-on. Így tett például a lánya is, akinek bár „sokkal pongyolább” az angolja, mint Konoknak, de sokkal jobban tud alkalmazkodni a különböző dialektusokhoz. Ez ezen a nyáron be is bizonyosodott, amikor Konokék Dél-Angliában jártak, ahol a történész nem nagyon értette a helyi nyelvjárást, míg a You Tube-on tanult lánya félóra után képes volt alkalmazkodni.

Pulai András a leszbikus csókhoz annyi kommentárt fűzött, hogy „ez egy propaganda a Netflixnek”. Csintalan szerint sem kell „túlspilázni” a kérdést. Szerinte ez „egy belső munkahév-verseny”: a Médihatóságnál valaki feldobta ezt, megcsinálta ezt a balhét, hogy ő most perel. 

Az idézett rész az alábbi videóban az 50. perctől látható.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gyerekek borotvával hasogatják egymást.
Konok: váljék egészségükre.

annakiss30 2022. augusztus 18. 21:20
Németországból.
@Alcapi63
Ez önmagában mind igaz. De itt az egyik "leszbikus" lány 10 (!) évesen már majdnem meghalt anorexiában, kórházban kaparták össze, azóta felügyelőnek kellene mellette lenni. Anyja-apja nem bír vele, igazi kis pszichopata lett belőle. A lányomat is megkörnyékezte, be kellett avatkoznunk. Egy másiknak a szülei le sem tojták, mit csinál, az depis volt (vagy még mindig), a karját vagdossa és tiktokon videón posztolja az összekaszabolt kezét. Ezt többen is. Láttam a videókat, a kislány mutatta. És ami még megbotránkoztató, hogy hiányos öltözetben is posztolnak magukról videót, cici még alig, némelyeknek, melltartót kitömik, vagy nincs is. Egy távolabbi ismerős "leszbikus" kislány körül volt is balhé, mert rászállt a neten egy feltehetően pedofil. Nem tudom, mi lett a dolog vége.
Azt akarom csak mondani ezzel, hogy közelről tapasztalom, hogy ez túlmegy a szárnypróbálgatáson. Ezek a kislányok már eleve torz önképpel rendelkeznek, mert kicsi koruk óta rájuk hagynak mindent. Itt például az üvöltő gyerekre nem szolhatsz rá, mert valahogy ki kell adni a frusztrációjukat. Na és pont így nem tanulják meg kezelni azt, ebből lesznek az olyan kis pszichopaták, mint az anorexiás kislány. Itt minden ötödik gyereknek papírja van róla, hogy túl agresszív, van ez az új betegség, mindig elfelejtem a nevét, de majd a kislány megmondja, mert vagy 4-5 osztálytársa ilyen. És erre jönnek ezek az ideológiák is. Nem mindenki vette be! De aki igen, azok a kislányok depresszióban szenvednek és öngyilkos hajlamuk van, de legalábbis öncsonkításra.
Otthon ti még ezt nem tudjátok elképzelni, és ez így van jól!!! Ez a kormánynak és a gyermekvédelmi törvénynek nagyban köszönhető!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés