Biden: Jelentősen megnöveljük a katonai jelenlétünket Európában!

2022. június 29. 11:15

Az Egyesült Államok elnöke a NATO-csúcs első napján szólalt fel.

2022. június 29. 11:15
null

Az Egyesült Államok jelentősen megnöveli katonai jelenlétét Európában – jelentette be Joe Biden amerikai elnök szerdán a NATO madridi csúcstalálkozójának első hivatalos munkanapján.

– jelentette ki. Mint mondta, az amerikai erők Spanyolországban, Lengyelországban, Romániában, a balti államokban, az Egyesült Királyságban, Németország és Olaszországban is növelik jelenlétüket.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Michael Reynolds

Kapcsolódó cikkek

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2022. június 29. 22:06
Amerika megszállja Európát, már csak ez hiányzott... Vajon mit akarhatnak??????????????????
madárinfluencer
2022. június 29. 18:57
Egyelőre még Ukrajnát sem tudták megvédeni „mindenfajta földi, tengeri és légi fenyegetéstől”. Sejthető volt, hogy arra megy ki a játék, hogy a 3. világháborút (is) Európában vívják meg. Az oroszok nyilván nem fogják megtámadni az európai NATO tagállamokat, mert azt ők is egyértelműen tudják, hogy azt elbuknák. Viszont azt megmondták, hogy amennyiben létükben érzik veszélyeztetni magukat, akkor simán bevetik az atombombát, mert atomfegyverek terén talán még az USÁ-nál is erősebbek. Ez azt jelenti az első atombombákat azok a legközelebbi (európai) NATO országok fogják megkapni, ahová az amerikaiak atombombákat telepítenek. Meg kell hagyni ezt az egész háborúsdit ördögien kitalálták az amerikaiak. Több legyet ütnek egy csapásra: 1. Két testvérnépet fordítottak egymás ellen, melyek külön-külön sokkal gyengébbek lesznek, mintha együtt lennének. 2. Oroszországot legyengítik valamennyire (nem tudják annyira, mint amennyire szeretnék). 3. Európát szintén legyengítik (amilyen hülyék az Unió vezetői még jobban is mint szeretnék). 4. A háború és az újraépítés költségeit az európaiakkal lehet megfizetetni. 5. Az európai ipart az energia embargóval tönkre lehet tenni. 6. Európa versenyképességét le lehet rombolni. 7. Az élelmiszerhiány miatt a menekültáradatot Európára lehet szabadítani (+ még az ukrán menekültek). 8. Európának az amerikai megszállását lehet fokozni. 9. A palagázukat sikeresen rá lehet sózni a hülye európaiakra. 10. A fegyveriparuk óriási haszonra tesz szert. 11. Egy esetleges harmadik világháborút (megint) nem a saját országukban fognak megvívni. 12. A V4-ek együttműködését szét lehet rombolni. 13. Orbán Viktor nemzetközi elszigetelését a végletekig lehet fokozni, a megbuktatása érdekében.
Alaric
2022. június 29. 18:53
Igen, ilyesmi jár az én fejemben is. Már a nickje is gyanút kelt. Meg az is, hogy az általad is idézett lózungokat többnyire helyesen írja le, de időnként teljesen groteszk összefüggésben. Ha paródia, akkor kérdés, hogy a maga szórakoztatására csinálja, vagy valamelyik oldal küldött embere. A lényeg: akár bohóc, akár futóbolond, akár balos vagy épp jobboldali műnyúl, nem kell többet foglalkozni vele. Én így teszek.
Voltkocsmáros
2022. június 29. 17:30
Oszt ki hívott he?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik