Így élik túl az ukránok a mindennapokat (videók)

2022. június 26. 09:12

Fegyverek, romok, összetört emberi sorsok.

2022. június 26. 09:12
null

Alig egy órája került fel a világhálóra az alábbi videó. A poszt leírása alapján cirkálórakéta robbant Kijevben – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az Egyesült Államok által Ukrajnába szállított ukrán M142 Himars MRL-ek egyik első áldozata, miután találat érte – derül ki a posztból.

Ukrán katonák egy elfogott orosz járművön, amelyet egy nyugati beszerzésű nehézgépfegyverrel erősítettek meg. Az elfoglalt járműveket az ukránok széles körben használják, és nagyon dicsérik őket – írja a posztoló.

A posztoló szerint Kadirov arról beszél a videóban, hogy az Azot pincéiben raboskodó civilek őszintén boldogan, örömmel köszöntik rokonaikat, felhívják szeretteiket, és mindenekelőtt egy fontos dolgot mondanak, amelyet a vonal másik végén várnak: „Élünk!”

 

Nyitókép: MTI/AP/Rodrigo Abd

Kapcsolódó cikkek

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2022. június 26. 15:45
A Donbaszi, Luhanszki, Oroszországi civilek bombázására válasz érkezett. Ha bevetitek az USA-tól kapott nagy hatótávolságú rakétákat, akkor még többet kaptok.
nempolitizálok
2022. június 26. 15:26
A nyugat áldozatai
Brüsszelidemokrata
2022. június 26. 15:10
Minden elismerésem az övék. Nem lehet könnyű de megpróbálnak túlélni ebben a nehéz helyzetben
llnnhegyi
2022. június 26. 11:13
Fáj ez mindenkinek. Persze,kinek mennyire?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik