Hont András: Magyarország kimondta azt, amit más uniós tagállam is gondol

2022. június 25. 20:37

A publicista szerint az orosz energia kérdésében való állásfoglalást az ukrán elnök is érzékelte.

2022. június 25. 20:37
null

Az ATV péntek esti Öt című műsorában a vendégek többek között olyan témákkal foglalkoztak, mint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök telefonhívása, de a brüsszeli EU-csúcs főbb történéseit is átbeszélték.

Hont András arra világított rá a műsorban, hogy Magyarország ki merte mondani azt, amit a legtöbb nyugati ország nem, hogy

A publicista ennek kapcsán megjegyezte, hogy azért nem beszéltek erről a tőlünk nyugatabbra lévő államokban, „mert nem lehetett, olyan volt a hangulat”.

Hont ezt követően azzal folytatta, hogy „Magyarország mondta ki azt, amiért számtalan [uniós] tagállam gondolt és szurkolt. S Zelenszkij ezt valószínűleg érzékelte.

például a Tanácsban.”

A fenti gondolatmenetre a jelenlévők közül Konok Péter történész, publicista reagált, aki „teljes mértékben” egyetértett kollégájával.

Az idézett beszélgetést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 239 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. június 27. 12:44
Hont régóta felfedezte, hogy Dr Miniszterelnököt kell figyelni és nem zsigeri gyűlölettel, hanem érdeklődéssel. Amerre Dr Miniszterelnök megfordul, ott valahogy megkavarodik a leült szmötyi és új dolgok törnek fel és hosszútávon mindig kiderül, hogy ő valamit másoknál hamarabb észrevett és hamarabb kihasználta.
Jámbortalan
2022. június 27. 11:36
"...orosz energia kérdésében való állásfoglalást az ukrán elnök is érzékelte" Zselé nem érzékel semmit. Elétolják az aktuális szövegkönyvet, hogy mit kell eljátszani, és ő, ahogy egy profi színészhez illik, blattolja
amca
2022. június 26. 17:36
Látod balfax ,kellett nekked állibsinek lenni. A gazd. életben,azt jelenti ,hogy tönkrementél.. Holt Zer Bandi. CSAk A FIdesz.
Megtalálta
2022. június 26. 11:07
Ez a Magyarország ki merte mondani dolog elképesztő. Mert ezt úgy is meg lehet fogalmazni, hogy energiakérdésben csak a magyar kormányfő mondott igazat, MINDENKI MÁS HAZUDOZIK ÖSSZEVISSZA, nem csak egymásnak, hanem a saját szavazóiknak is. Ennek az egész "ukrajnás" hazugságáradatnak pedig politikai következményei lesznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik