A Jobbik elnöksége megfosztotta különleges jogköreitől Molnár Enikőt

2022. május 26. 22:15
A váratlan jogfosztást a Jobbik egyik alelnöke kezdeményezte.

A Jobbik elnöksége megfosztotta Molnár Enikő kabinetfőnököt különleges jogköreitől, amelyeket 2020-ban kapott – értesült a Mediaworks Hírcentruma. A váratlan jogfosztást a Jobbik egyik alelnöke kezdeményezte, akinek véleménye többségre talált.

Jakab Péter pártelnök pozíciója eközben tovább gyengült,

mivel közeli szövetségesére megsemmisítő csapást mér a párton belüli zaklatási ügy, amelyről az áldozat eddig nem hallott részleteket árult el a Blikknek.

A Hírcentrum úgy tudja: a Jobbik keddi elnökségi ülésén a párt egyik alelnöke kezdeményezte, hogy tekintsék át a politikai formáció működési szabályzatát, és a dokumentumban leírt pontokról egyesével döntsenek. Az ügy következményeiről szerdán így számolt be a Magyar Nemzet:

„a döntés értelmében az elnökségi üléseken nem lehet jelen sem Molnár Enikő, sem pedig Németh Zsolt informatikai vezető, akit Szabó Gábor választmányi elnök jobbkezeként tartanak számon. Vagyis a párt vezető testülete Molnár jogköreinek megnyirbálásáról döntött”

A lap forrásai szerint a 2020-ban elfogadott működési szabályzat jelentős jogköröket biztosított Molnár Enikő kabinetfőnöknek. Molnár jogköreinek megnyirbálása miatt Jakab Péter tiltakozásul meglebegtette lemondását az elnökségnek – írták.

Hozzátették: arról jelenleg nincs információjuk, hogy Jakabnak sikerült-e valamilyen megállapodásra jutnia az elnökséggel, vagy pedig távozni kényszerül kabinetfőnökével.

Nyitókép: Facebook

Összesen 143 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meglebegtette a lemondását? Gyorsan el kell fogadni, amíg meg nem gondolja magát, ez a Jakab bohóc!

Á, az a pénz az elnökségnek is kell ám!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés