Odaszólt a jobbikos erőszakbotrány áldozata a Jakab-pártnak

2022. május 26. 11:06

„A Jobbik vezetése csak papol az erkölcsről, de – sajnos, kiderült – nem úgy élnek” – fogalmazott V. Anita.

2022. május 26. 11:06
null

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, egyszer már megszólalt a jobbikos erőszakbotrány áldozata, V. Anita, aki a Blikknek elmondta: a támadás feldolgozhatatlan számára. Hozzátette: „ahogy az is, ami azóta történt, mert azóta is annyi igazságtalan bírálatot kapok, amiért felvállaltam a történteket, amit nagyon nehéz elviselnem”. Erről ide kattintva olvashat bővebben.

„Fel sem fogom, miként lehetnek ilyen érzéketlenek”

A jobbikos szexbotrány áldozata most oda is szólt a Jakab-pártnak – derült ki a Blikk csütörtöki írásából. Az interjúban arra a kérdésre például, hogy V. Anita mennyire csalódott a Jobbikban, a párt vezetésében, a hölgy azt válaszolta: „egyszerűen fel sem fogom, miként lehetnek ilyen érzéketlenek egy ilyen helyzettel szemben”.

Mint fogalmazott, szerinte nagyon lassan érik be egy nőben az, hogy ami vele történt, azt „nem hagyja annyiban. S mivel találja magát szemben, ha elmondja, mi történt? Azzal, hogy ő hazudik, amúgy is egy »könnyű vérű« teremtés, és egyebek.

– fogalmazott a hölgy.

V. Anita szerint támadója „pontosan tudta, mit csinál”

Arra a kérdésre, hogy V. Anita szerint támadója mennyire lehetett ittas, valamint, hogy azóta beszéltek-e, a hölgy elmondta, szerinte

Mint fogalmazott: „ő hívott fel jó párszor másnap reggeltől délutánig úgy, hogy sem előtte, sem azóta soha nem hívott fel engem. Egyik hívással azt kérdezte, tényleg tett-e ilyet, a másik hívással fenyegetett, hogy el ne mondjam senkinek. A harmadik hívásnál sírdogált, hogy talán nem volt magánál. Egyet nem tett, hogy bocsánatot kért volna” – húzta alá V. Anita.

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tomi75
2022. május 26. 18:03
potocskáné 2021 novemberi facebook bejegyzése: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=319905113281410&set=pb.100057857701170.-2207520000..&type=3
Tőzeg Áfonya
2022. május 26. 14:44
Szilágyi György is csak azután állt nyilvánosság elé miután nem került be a parlamentbe. Ez gáz. Mint ahogy az is, hogy a Gyurcsánnyal való koalíció megkötése után is a pártban maradt. Fontosabb volt neki a mandátum a nője becsületénél.
szürkeSzarvas
2022. május 26. 13:08
Az ózdi zsobbikos meg "szárazon " akarta "seggbe_úrni" a jegyzőt. Janicák?-vagy valami hasonló. A Feri "segédnéppártja". Beszarás. :)
olajfa1
2022. május 26. 13:04
A FASISZTÁK EZEKNÉL SOKKAL TISZTESSÉGESEBBEK!!! Ezért ezek nem fasiszták! hanem ALJAS KOMCSIK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!