A Bors arról írt, Jakab Péter fél napon át bujkált, a pártelnök szerint mocskos kampány zajlik ellene

2021. november 23. 23:25

Kimenekítették egy nő lakásából a Jobbik elnökét – állította kedden a Bors. Jakab Péter a Telexnek jelezte: szokásos fideszes hazugságról van szó, a propagandisták végrehajtják minden idők legmocskosabb kampányát.

2021. november 23. 23:25
null

Hosszú cikket közölt hétfőn Jakab Péterről a Bors. Ebben az áll, hogy a Jobbik elnöke bement egy lakásba, majd kijött egy, a lap által a „szeretőjeként” emlegetett nővel. A közzétett képeken Jakab Péter, valamint kabinetfőnöke, Molnár Enikő szerepel.

A pártvezér közösségi oldalán tagadta, hogy bármi is lenne kettejük között munkakapcsolaton kívül, közölte továbbá: perelni fog. Mint fogalmazott:

Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg.”

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

Kedden újabb cikkel jelentkezett a Bors. Az írás állítása szerint Jakab kocsija „ahogy hónapok óta annyiszor, most is ott állt élettársa lakása előtt”. Azt is hozzátették, Jakab hónapok óta „bujkál” itt  „családját és a közvéleményt megtévesztve”. A cikkhez egy videót is csatoltak, amelyen Molnár Enikőt kérdezik arról, hogy bent van-e a lakásban Jakab, s hogy miért bujkálnak. Jakab kabinetfőnöke úgy reagált:

A lakást munkaügyekre használják, nemcsak ők, hanem a pártból mások is.

Hozzáfűzte, nincs a lakásban Jakab, a szóban forgó lakástól néhány lépésre van a pártelnök albérlete, és ezt bizonyára tudják a Bors munkatársa is, mert nemrég ott is készítettek felvételeket. A lap munkatársa ezt kétségbe vonta, megkérdezte, hogy akkor miért itt és miért nem a másik lakásnál parkol a pártvezér szolgálati autója. Molnár azt mondta, valószínűleg azért, mert Jakab itt talált parkolóhelyet. Hozzáfűzte ugyancsak, nagyon sokan szoktak feljárni a lakásba munkaügyben, de ez még nem jelenti azt, hogy neki bármilyen kapcsolata lenne ezekkel az emberekkel.

Jakabék tagadnak

Bors a kora reggeli fotókat követően délután készült képeket is közzétett. Ezeken látható, ahogy Jakab távozik a lakásból, majd egy újabb videón arról kérdezik a pártelnököt, hogy éjszaka szokott-e dolgozni a lakásban; hogy van az, hogy szerintük este érkezik, reggel távozik a lakásból.

Jakab úgy reagált: akkor dolgozik, amikor munka van, ezért fizetik a választók.

A Jobbik első embere kedden nyilatkozott a Telexnek. „Vasárnap éjszaka érkeztem meg Miskolcról, és miután nem volt parkolóhely az albérletem előtt, a tőlem kb. 3 percnyi sétára található Csóka utcán tettem le az autót, hogy onnan vigyék el másnap kereket cserélni. Az éjszakát az albérletemben töltöttem, ott adtam interjút fél nyolckor a Spirit Fm-nek,

ezt követően mentem át a Csóka utcába, ahol a kabinetfőnökömmel és a választmányi elnökünkkel végeztük a napi teendőket, majd délután távoztunk.

A ház előtt várakozó propagandistának pedig nagyon készségesen válaszoltam. Minden egyéb szokásos fideszes hazugság, amivel a propagandisták végrehajtják a kormány által beígért, minden idők legmocskosabb kampányát.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2021. december 01. 14:23
Azt hittem a virágmintás, fehérruhás nőről van szó. Most látom hogy nem, a virágot átadó nő az. Hülye ez a Jakab.
WLaci
2021. november 26. 14:37
Mondjuk ahhoz jó nagy balf.sznak kell lenni, hogy valaki a titkárnőjével épp akkor kavarjon, amikor miniszterelnök-jelölt. Mit gondolt, a fidesz nem deríti ki? Ami érdekes, hogy Karácsony és Jakab ügyei mellett nincsenek MZP-ügyek. Teljesen tiszta a figura.
Nehidd El
2021. november 25. 01:31
"Jakab Péter a Telexnek jelezte: (...) a propagandisták végrehajtják minden idők legmocskosabb kampányát." A Telex pedig Jakab Péternek jelezte, hogy ami igaz, az igaz, de akkor sem kellett volna lebuktatni őket, hiszen egy kapura játszanak.
rókabácsi
2021. november 24. 15:36
ez lenne a bíboldok násza?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!