Hont Márki-Zaynak: Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?

2022. május 21. 18:20
A publicista szerint Márki-Zay most ugyanazt mondja, amiért a bukott miniszterelnök-jelölt Hontot még Fidesz-bérencnek nevezte.

Közösségi oldalán posztolt arról Márki-Zay Péter, hogy „a Fidesz ebben a rendszerben választáson gyakorlatilag leválthatatlan. Ha valaki azt gondolja, hogy másik programmal vagy másik vezetővel megpróbálva legyőzheti Orbán Viktort, az nemcsak téved, de hazudik is”.

A bukott miniszterelnök-jelölt bejegyzéséhez Hont András kommentált, amelyben úgy fogalmazott, ő hónapok óta ezt mondta, annyival árnyalva, hogy „ha a Fidesznek van egy masszív 60-70 százalékos elutasítottsága a magyar társadalomban, akkor nincs az a választási rendszer és médiastruktúra amelyik megvédené. De nem volt megközelítőleg sem ekkora elutasítottság, sőt, egyenesen nagyobb a támogatottsága, mint az elutasítottsága a kormánynak, ami ilyen ellenzék mellett nem csoda”. 

Ezt mondtam végig az elmúlt hónapokban, és mit csináltál te? Elindultál a választáson, és őrjöngtél, hogy akik azt mondják, hogy az ellenzék nem fog nyerni, azok Fidesz-bérencek”

– jelezte a publicista. 

Hont András és Márki-Zay Péter viszonya az elmúlt időszakban nem mondható felhőtlennek. Hont András a kampány során többször is kritikával illette a miniszterelnök-jelölt tevékenységét, aki erre azzal vádolta meg Hontot, hogy „álellenzéki”, és a még a választás után is arra tett utalást, hogy Hont Andrást a Fidesz fizetné. 

Mondd, nem akarsz elvonulni egy sarokba és posztolás helyett szégyenkezni néhány hónapocskát?”

– kommentálta Márki-Zay mostani bejegyzését Hont, azzal zárva gondolatmenetét, hogy Márki-Zay Péter „mindenféle szövegeléssel és egymásgyalázással ellentétben” ugyanolyan, mint Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter. 

Nyitókép: AFP / Kisbenedek Attila 

Összesen 57 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ahhoz márkizaynak némi önkritikával kellene rendelkeznie.

Ez így már bulvár és semmi szükség nincs rá ITT.

Nem tudom, ki mit várt MZP -től? Az első kiderült nagy hazugsága az volt, hogy őt és Készt meghívta az amerikai külügy. A felmosott oldalbejatatnál aácsorogtak.
Aki ekkora hazugságra képes,mas egyéb galádság sem áll távol tőle.
Aztán egy csomó pert elvesztett, a büntire mindig koldult. Ha a 800 ezres büntire összejött egy milla azzal sem számolt el. Konyhapenz lett belőle

Néhány ötlet Márki-Zaynak:
1. Pártalapítás Kanadában,
2. Pártalapítás az USA-ban,
3. Hetedik-nyolcadik gyerek,
4. Magánkórház alapítás fűszoknyás nővérekkel,
5. Polgármesterség egy sor városban, faluban,
6. Gyáralapítás kék színű szalagok és mappák termelésére, stb.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés