Dévényi István: Ha a Medián kérdezné, lehet, én is a Fideszre szavaztam

2022. május 12. 9:01
A publicista nincs elragadtatva a választás óta az ellenzék teljesítményével.

„Most, ahogy visszanézem, még az is elképzelhető, hogy én is a Fideszre szavaztam – már, ha a Medián kérdezné” – fogalmazott publicisztikájában a Magyar Hang szerzője, mint fogalmazott, annyit tett, hogy „lejegyzem, ahogy a közéletre figyelő választópolgár is lejegyezné, ami, és ahogyan az ellenzék elmúlt hónapjáról az eszébe ötlik.” 

A szerző aztán felsorolásba kezd: kezdi azzal, hogy Jakab Péter és Gyurcsány Ferenc a választási eredményeket követő első órában már Márki-Zay Péterre, az egyesült baloldal listavezetőjére hárították a felelősséget. Majd folytatja a Momentum alakuló üléssel kapcsolatos mizériájával. Emlékezetes: a párt hangoztatni kezdte, hogy bojkottálni fogják az Országgyűlés alakuló ülését, de végül meggondolták magukat. 

Aztán megemlíti a Jobbik körüli káoszt is, kiemelve először a Szilágyi György barátnőjét érintő nemierőszak-botrányt, majd utána a tisztújítást, aminek végeredményeképpen a pártelnöki pozícióért induló Stummer János kilépett a pártból. 

Magyarország az a hely, ahol lassacskán megvan a Fidesznek háromnegyed, a második legerősebb ellenzéki párt pedig a Mi Hazánk. Na, jó, azért emelje fel a kezét, aki csodálkozik a fejleményeken”

– fogalmazott Dévényi.

Nyitókép: Facebook

Összesen 42 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés