Jakab Péter: Márki-Zay nem leváltotta, hanem megbuktatta az ellenzéket

2022. április 04. 00:17

A Jobbik elnöke is értékelte a 2022-es választás eredményeit.

2022. április 04. 00:17
null

Jakab Péter közösségi oldalán értékelte a 2022-es választás eredményeit. Ebben először is köszönetet mondott a jobbikos szavazóknak és az aktivistáknak, majd rátért a baloldal teljesítményére. Mint mondta, Márki-Zay Péter „hat ellenzéki párt hadseregét” kapta meg az előválasztás után, és „ebből az előnyből Fideszes kétharmadot csinált”.

Márki-Zay Péter októberben azt mondta, leváltotta az ellenzéket. Valójában nem leváltotta, hanem megbuktatta”

– fogalmazott, hozzátéve, hogy szerinte a „kevesebb, megfontoltabb beszéd most több szavazatot hozott volna”.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Andreas1970
2022. április 04. 20:13
Teljesen egyetertek Peter. MZP-t nem tudom, ki valasztotta es hogy honnent huztak elol, de ez az ember szinte csak ostobasagokat beszelt, amelyeket raadasul meg le is tagadott. Azt viszont nagyon is tudom, hogy ostobasagokat csak ostoba ember beszel.
hátakkor
2022. április 04. 15:16
A legnagyobb csapás a Jobbik-frakciót érte. Kilencen eleve távoztak a négy év alatt. Most mind a négy frakcióvezető-helyettesüket elvesztették: Sziszi, Csányi Tamás, Nunkovics Tibor és Magyar Zoltán mind kikaptak a választókerületben. Rajtuk kívül a korábban egyéniben is nyerő Rig Lajos és Kálló Gergely, valamint Steinmetz Barnabás, Stummer János, Potocskáné Kőrösi Anita, Gyüre Csaba és Ander Balázs is távozhat. Jákob megérdemel egy erősebb Skodát Dobrevéktől! Szépen befejezte a Zázri által megkezdett munkát, amit aztén Roy folytatott. De Jákob tette fel az I-re a pontot!
Magnólia
2022. április 04. 12:23
MZP egyetlen jó cselekedete az volt mióta beszállították a politizálásba, hogy megbuktatta az ellenzéket.
zakar zoltán béla
2022. április 04. 12:21
Áruló, gyáva parizer-kupec.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!