„Mocskos Fidesz!” – skandálta a tüntetőkkel a diploma nélküli Hajnal Miklós

2022. március 9. 10:14
A felvétel a baloldali „programhirdetés” főpróbájáról szivárgott ki, fogalmaz Deák Dániel vezető elemző. Azt, hogy Hajnal nem vállalja a diplomaügye miatti felelősséget, Bangóné Borbély Ildikó is nehezményezi, aki épp emiatt távozott a közéletből.

Deák Dániel a Facebook-oldalán videós posztban mutatta meg, hogyan üvölti a „Mocskos Fideszt!” Hajnal Miklós, az ellenzék diploma nélküli hegyvidéki képviselőjelöltje. A XXI. Század vezető elemzője úgy fogalmaz, ez egy kiszivárgott felvétel a baloldali „programhirdetés” főpróbájáról.

Hajnal Miklósról egyébként alaposan leszedte a keresztvizet a keddi interjújában Bangóné Borbély Ildikó, aki azért volt kénytelen távozni a közéletből, mert a Mandiner megírta, hogy a parlamenti önéletrajzával szemben nincs diplomája. Úgy fogalmazott: „Hajnal Miklóssal kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy ez az etikai kódex valakire vonatkozik, valakire pedig nem. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi fér bele a későbbi politikai élete szempontjából, és mi nem.

A Momentum és Hajnal Miklós úgy döntöttek, hogy nem vállalják az ő hasonló ügyének a következményeit.

Én az első perctől kezdve vállaltam a felelősséget, és azt gondolom, hogy Hajnal Miklósnak is vállalnia kellene. Ha valami az egyik pártra vonatkozik, akkor a másik párt képviselőire és jelöltjeire is vonatkoznia kell.”

A lapunk birtokába jutott információk szerint egyébként amikor Hajnal Miklós közgazdásznak vallotta magát, még magyar középiskolában tett érettségivel sem rendelkezett. Évekig járt a Radnóti gimnáziumba, azonban az intézményben nem tett magyar nyelven középiskolai érettségit, semmilyen tárgyból. Ezt követően egy magániskola, az Intenational British School diákja lett, ahonnan egy nemzetközi érettségi bizonyítvánnyal rendelkezik, 2014-ből, ugyanis később, 2021-ben tett magyar érettségit (történelemből) is. Hajnal jelenleg az ELTE jogi karának hallgatója.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyáltalán, az elsős tanító nénije beírta az ellenőrző könyvébe, hogy "felsőbb osztályba léphet"?

Szeretetországot építenek.

(De most komolyan... képzeljük el, hogy valaha is fideszes élpolitikus így viselkedett volna... pl. megnéztem Lázár kampánynyitóját, ég és föld... valahogy totálisan elkepzelhetetlen, hogy azt skandálta, skandáltatta volna, hogy "mocskos DK!" vagy "mocskos Jobbik!" vagy "mocskos Momentum!"...)

És erre emberek fognak szavazni...

Ja, ja... az a csípőre tett kéz meg kiköpött Mussolini... de nyilván most a telex-444-hvg véletlenül sem botlik vele ezekbe a kézenfekvő párhuzamokba...

Amúgy ez tényleg brutális, így képpel-hanggal... ezt TERJESZTENI kell, és kőkeményen "felkérdezni" Hajnalt és kompániáját.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés