Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós

2022. január 28. 7:23

Deák Dániel
Facebook
Aki hazudott az iskolai végzettségéről és már parlamenti képviselőnek is hazudta magát.

„Az újgenerációs baloldali politikusok mintapéldánya: Hajnal Miklós, aki hazudott az iskolai végzettségéről, már parlamenti képviselőnek is hazudta magát, végzettség nélkül volt a BKK felügyelőbizottsági elnöke és egy év után cserbenhagyta a kerületét, miután kapott egy jobban fizető, zsíros állást. Nem csoda, hogy többen is lemondásra szólítják fel, de ő nem vállalja a felelősséget. Nézzük!

A Momentum politikusa körül az elmúlt időszakban több botrány is kirobbant. A legsúlyosabb mindenképpen a diploma-botránya volt, ugyanis évekig közgazdásznak adta ki magát a televízióműsorokban és a nyilvánosságban úgy, hogy valójában nem rendelkezik diplomával. Bangóné Borbély Ildikónak egy ilyenért távoznia kellett az MSZP-ből, a Momentumban azokban úgy tűnik, a haja szála sem görbül Hajnalnak.

Fekete-Győr András azzal a nevetséges állítással mentegette, hogy nem kell diploma ahhoz, hogy valaki közgazdásznak vagy jogásznak nevezze magát. Ez persze nem így van, hiszen én sem nevezem magam orvosnak és nem megyek be egy műtőbe operálni, hiszen nincsen ilyen végzettségem. A napokban hasonló érvvel mentegette magát Hajnal is: azt mondta, sose állította, hogy van diplomája. De ez hazugság, hiszen közgazdásznak adta ki magát, amihez igenis kell diploma!

Felmerül a kérdés, hogy aki ilyen dolgokban is hazudik és megtéveszti a közvéleményt, miben tesz még így. Hasonlóan kínos hazugság volt, hogy miután korábban közgazdászként mutatkozott be, holott nincs diplomája, a közösségi oldalán novemberben parlamenti képviselőnek írta magát, miközben nem választották meg.

Mindezek után különösen botrányos, hogy a momentumos politikus mindössze egy nemzetközi érettségivel töltötte be sokáig a BKK Zrt. felügyelőbizottsági elnöki posztját, havi bruttó félmillió (502 200) forintért.

Miután távozott a pozícióból, a saját kampányfőnöke váltotta, most már ő kapta meg ezt a zsíros állást.

Jól mutatja, hogy mennyivel fontosabb neki a jól fizető zsíros állás, mint az a kerület, ahol ezúttal elindul a választáson, hogy miután 2019-ben önkormányzati képviselőnek választották, egy év után távozott, hogy a Momentum kampányfőnökeként dolgozhasson. A Kutyapárt elnöke így gondolt vissza arra az időszakra: »Azon kívül, hogy minden nap más volt a frizurája, sok dolgot nem tudok mondani, amit letett volna az asztalra.«

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hajnal Miklós vagy azonnal lemond, vagy vesszőfutás lesz neki a kampány.

A nagy botrány már itt van, s Hajnal Miklós nagy tehertétel az ellenzéknek. Az ellenzék állandóan fideszes csalókról beszél - s ez már unalmas - , miközben kiderült, hogy az ellenzék semmivel sem kevésbé korrupt, nem hoz semmiféle megújulást e téren sem.

Az Újak. A Mások. A Tiszták.

Nem, a különbség az, hogy az ellenzék az állandó hazudozását a sokszori elmondással szeretné igazsággá szugerálni. VALÓDI korrupció van annyi az ellenzéknél, mint a Fidesznél.

Most nem az M1 a téma, hanem az, hogy VALÓDI korrupciója van annyi az ellenzéklnek, mint a Fidesznek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés