A BKK fizeti Hajnal Miklós kampányfőnökét

2022. január 25. 14:24

Korábban Hajnal Miklós volt a BKK Igazgatóságának tagja, őt ebben a pozícióban kampányfőnöke váltotta.

2022. január 25. 14:24
null

Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja lesz a baloldali összefogás jelöltje Budapest 3. számú vasztókerületében, noha az MSZP cikkünk írásáig nem válaszolt a kérdésre, hogy Bangóné diplomabotránya, valamint az ügyben tett közleményük tükrében az MSZP érdemesnek tartja-e még Hajnal Miklóst arra, hogy az ellenzék közös, tehát az MSZP jelöltje is legyen a Hegyvidéken. Erről bővebben itt írtunk.

Hajnal korábbi pozícióját kapta meg Kabos Eszter a BKK-nál

A Momentum elnökségi tagja, Hajnal Miklós 2020 nyarán lett a BKK Igazgatóságának tagja. Erről a pozíciójáról 2021. július 15-én visszahívták, majd július 16-i hatállyal nevezték ki – saját bevallása szerint is diploma nélkül – a BKK Felügyelőbizottságának elnökévé. Erről bővebben ide kattintva olvashat.

Érdekesség, hogy ezzel párhuzamosan nem akárki került be a BKK Igazgatóságába, ugyanis az új tag az a Kabos Eszter lett, aki egyben Hajnal Miklós kampányfőnöke és Kerpel-Fronius Gábor kabinetfőnöke is.

***

Visszatérő elem a diplomabotrány a baloldalon

A baloldalon egyébként nem Bangóné Borbély Ildikó botránya ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban közgazdásznak hazudta magát.

Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nyelvvizsga hiányában nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és a Corvinuson sem oktathatott volna. Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a Párbeszéd Magyarországért (PM) honlapján, hogy Karácsonynak PhD-ja van.

A baloldalon egyébként nem  ez az első eset, hogy egy politikus valótlanul végzettséget, diplomát vagy nyelvvizsgát tulajdonít magának. Emlékezetes, hogy Hajnal Miklós, a Momentum elnökségi tagja egy műsorban . Karácsony Gergelyről pedig 2021 tavaszán derült ki, hogy nem szerezhetett volna jogszerűen doktori fokozatot és . Karácsony egyébként Bangónéhoz hasonlóan több életrajzában is szerepeltette a doktori címét. Valótlanul volt feltüntetve a , hogy Karácsonynak PhD-ja van.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2022. január 25. 21:25
élnek itt magyarok is?
Dicsértessék
2022. január 25. 17:46
Ez korrupció.
McFoker
2022. január 25. 16:10
Látom szarok Fürjes számai ha már ennyire támadjátok Hajnalt.
nempolitizálok
2022. január 25. 15:55
Ki vonná felelősségre? A többieknek vagy nincs diplomája, vagy ők is zt hazudják, hogy van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!